Tak, ja się skuszę jeszcze

Projekt niespecjalnie mnie zachwycił. Ale od początku: okna domu są okropne, dodatkowo na pierwszy rzut oka nie można odróżnić drzwi od okien. Elewacja jest w porządku. Rzuciła mi się jeszcze w oczy tekstura trawy wokół domu, jest brzydka, zupełnie nie pasuje do otoczenia, niepotrzebnie się od niego odróżnia.
Wchodzimy do salonu: tu wymieniona przez poprzedników kanapa przed drzwiami, wiadomo. Będąc przy kanapie, jest kanciasta, sprawia wrażenie okropnie sztucznej. Stolik do kawy też nie jest najlepszy. Podłoga to coś strasznego... Ta sama była w poprzednim projekcie. Masakra. Na plus zasługuje połączenie kolorów ścian wnętrza, zauważyłem, że ostatnio modne jest łączenie jasnej zieleni i fioletu (niekoniecznie w domach na forum). Obraz nad TV też jest ładny moim zdaniem

Kuchnia + jadalnia: kolejny błąd z poprzedniego projektu, mianowicie lustrzana podłoga + lustrzane ściany... Poza tym kuchnia sprawia wrażenie zamkniętej, ciemnej, przydałoby się odsłonić okna i wpuścić trochę światła, żeby nie zdechnąć w tym mroku

Nie podobają mi się też szafki kuchenne i zlew.
Łazienka jest w porządku, świetny prysznic

Nie pasuje mi tu tylko ta drewniana szafka. Rozjaśniłbym też kolor płytek, jest trochę za ciemny.
Sypialnia jest chyba najlepszym pomieszczeniem w tym projekcie, jednak obrazów jest zbyt dużo i są zbyt dużych rozmiarów. Kolorystyka jest fajna.
Ode mnie dość naciągnięte
5/10.