Kenny, czasami jak czytam Twoje posty to mam ochotę zrobić takiego facepalma, że przy okazji zmiótłby połowę Ziemi

Po pierwsze, zdecyduj się który hack. Są zasadnicze różnice między nimi i wypadałoby wiedzieć, od czego każdy jest (a nie mieć, bo ktoś inny ma).
A pytanie jest (bądźmy szczerzy) głupie... Bo co za różnica, czy będzie po prawej czy po lewej? Ja bym się np. martwiła, gdyby w ogóle Sima nie było w drzewie - TO JEST PROBLEM.
Zresztą jak będzie po "złej" stronie, to i tak nie będziesz w stanie tego zmienić.
Co do próby pomocy koledze - przykro mi, ale żeby próbować coś poradzić, trzeba mieć jakąś widzę teoretyczną/praktyczną. Nie miałeś nigdy problemów z grą/nie googlujesz odpowiedzi/nie ściągałeś nigdy sam z neta pirackiej gry - NIE WIESZ.
I nie - ewentualne wcześniej zainstalowane na piraty (aka pożyczone od kolegi/koleżanki) ani dodatki z neta nie mają z tym NIC wspólnego. A gdy brakuje miejsca na dysku, pokazuje się zupełnie inny komunikat.
Kamil - Na Twoim miejscu wzięłabym płytę z podstawy i akcesoriów i spróbowała zainstalować na innym kompie.
Jeśli pójdzie, to znaczy, że coś jest nie tak z Twoim napędem, jeśli nie - płyta jest uszkodzona i, jeśli masz rachunek, możesz iść do sklepu i złożyć reklamację. Dostaniesz dobry egzemplarz albo zwrócą Ci kasę.
Co do problemu z brakiem obiektów z SP w grze - miałam to samo z Imprezą. Płytka była nowa i musiałam się nieźle namęczyć, żeby za którąś reinstalką wszystko zaczęło działać. I piracką Imprezę miałam wcześniej, ale w międzyczasie miałam też przynajmniej jeden format...
Nie tak dawno znowu instalowałam simsy na nowo i z Imprezą problemów nie było - działa tak jak trzeba.