View Single Post
stare 11.03.2012, 09:15   #35
bubu_aa
Guest

Domyślnie Odp: Zostań gwiazdą - wrażenia z gry

Dodatek jest fajny, choć bardzo wymagający. Kilka simowych dni gram w profesji piosenkarki i na 4 poziomie jednego dnia miałam chyba z 20 telegramów do zagrania... Męczące jest to, tym bardziej, że moja simka ma męża i dwójkę dzieci i są zaniedbani bardzo :p Jestem za występem w kawiarni, przez trzy godziny simka wykonała tylko dwie piosenki, podczas jednej tańczyła moonwalk Śmiesznie to wyglądało. Bardzo ładne są domki, z przymusu musiałam się do takowego wprowadzić ( dorosła simka się zacięła i małe dziecko, po które po kilkunastu godzinach przyszła opieka społeczna, pomogła tylko przeprowadzka ). I chyba wcześniej simsy nie wyły pod prysznicem?
Błędów jest ciut ciut i troszkę. Rzeźbienie, gotowania, zdobywanie umiejętności i spanie trwa ekspresowo. W jeden dzień sim skoczył na 10 poziom rzeźbiarstwa. Nie mogę występować w parku, ani podczas zaplanowanych występów, ani podczas festiwalu. Simka wchodzi i narzeka że nie ma miejsca aby zrobić scenę :/ Nie wiem jak to naprawić. Kolejnym błąd, który zauważyłam, to mimo że moje simy są bardzo długo małżeństwem i taki też mają "status" to mają zaznaczone że nie mają żadnych partnerów.
Później wrzucę kilka zdjęć.

Przy okazji chciałam się przywitać, bo to mój pierwszy post, mimo że już dawno temu się zarejestrowałam
  Odpowiedź z Cytatem