View Single Post
stare 13.03.2012, 16:33   #9
Aoi

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Przedwiośnie by L.

Mogę się rozpisać?

Domek ogólnie uroczy, ale nie podoba mi się parę rzeczy. Bryła mnie trochę przeraża. Tylko ucharakteryzować inaczej i byłby nawiedzony dom jak z marzeń W dodatku nie rozumiem, dlaczego ta skrzynka jest tak daleko od furtki? Komu by się chciało tyle łazić po rachunki? Mi chyba nie. Ale za to ogrodzenie jest przesłodkie
Co dalej... W przedpokoju trochę powiało pustką, ale sama zaczynam się zastanawiać, jakim cudem chcę tam powpychać jakiekolwiek drobiazgi. Nie, nie słuchaj tego.
Ale za to jadalni się przeczepię Brakuje mi chociaż jednego dużego kwiatka na podłodze, tak pusto tam. Przydałoby się wstawić coś, co sprawiłoby, że to pomieszczenie stałoby się przytulniejsze.
O, o! Pamiętam, jak mówiłaś mi w jednym z ostatnich moich projektów, że za bardzo skupiam się na szczegółach, zamiast pokazać całość. A wytłumaczysz mi w takim razie, co to za wstrętne zdjęcia kuchni? Zrobiłaś niemal identyczne jak ja i tu przyznam Ci rację: nic na nich nie widać. Mogłabyś dodać parę fotek, które pokazywałyby całość. Ale swoją drogą, boskie, przeboskie szafki masz 3 Ale niestety te kafelki mi do nich nie pasują.
Salon też trochę świeci pustkami... Te pomieszczenia wyglądają, jakby nikt tam nie mieszkał. Żadnego stoliczka z gazetami? I w ogóle tylko jedna, mała kanapa? Jak cała rodzina ogląda tam filmy wieczorami? I przesunęłabym tą gałąź na ścianie bliżej okna. Dziwnie to wygląda, jak się tak ni stąd ni zowąd urywa i nic z tego nie wynika.
Łazienki są fajne. Nie lubię tego typu kafelków, ale nie będę się ich czepiać, bo to tylko kwestia gustu.
Podobają mi się sypialnie Ich największą zaletą jest to, że wstawiłaś tam więcej mebli niż jeden. Są przytulne, miłe, pewnie fajnie by się w nich przesiadywało.
No i ogródek to zdecydowanie najlepsze miejsce na parceli Przecudny jest 3 Ale też przeczepię się do tego, że za mało widać na tych zdjęciach. Zamiast robić zdjęcie blatu stolika, mogłabyś objąć go całego z nieco większej odległości.

Dobra, koniec monologu, bo się zaraz pogubię w tym, co tu piszę. Ocenię chyba na 7,5.

edit: zmieniam zdanie. Oceniam na 8,5 ;]
Aoi jest offline