Temat: By... me ;)
View Single Post
stare 14.03.2012, 19:10   #1
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: By... me ;)

Dziękuję za wszystkie powyższe komentarze. :)

Przedstawiam dziś kolejną Simkę. Na temat grafiki w mojej grze nie mam już sił się wypowiadać, postanowiłam więc, że zbliżenia twarzy będę dawać z trybu tworzenia rodziny, a te z gry sobie po prostu daruję, bo to nie ma sensu, dopóki nie wymienię karty graficznej. O ile na rozmyte tekstury ubrań znalazłam patent (czasochłonny, bo przed każdym zdjęciem muszę zmieniać ubranie Insimenatorem o.O no ale zawsze to coś...), tak na twarz niestety nie, dlatego nadal przypomina ona rozmazaną plamę i nie widać szczegółów. A że o to się głównie w tych prezentacjach rozchodzi, to postanowiłam wstawiać pierwsze zdjęcie "warsztatowe". Ktoś może sobie pomyśleć, żebym dała sobie spokój z tym tematem, skoro mam takie problemy, ale kurczę, nie chcę z tego rezygnować przez jakąś głupią kartę, tym bardziej, że naprawdę cenię sobie Wasze rady i staram się do nich stosować; dzięki nim wiem, nad czym mam pracować, żeby poprawić wygląd moich postaci.
No dobrze, koniec z tym przydługim wstępem. Pora na Simkę.

;)

Ostatnio edytowane przez Malin : 14.03.2012 - 19:19
Malin jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.