View Single Post
stare 17.03.2012, 17:28   #2
Fifrok

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: " Dom rodziny Small " - by ajkus

No to ja idę następna z oceną.
Po pierwsze powiem coś na podniesienie ducha... Mi na początku też nie wychodziły domy,pierwszy raz nie jest idealny! No więc zaczynajmy!
1.Dom z zewnątrz prezentuje się b.zachęcająco-na wygląd zewnętrzny dałabym 8/10
2.Łazienka jest trochę ciemna,ale moim zdaniem ma świetnie dobrany styl.No taki... Egzotyczny Gdybyś dała tam jakąś palmę to od razu by lepiej wyglądało.Łazienka jest na 6/10
3.Pokój dla dziecka jest po prostu TRAGICZNY . Nic do sb nie pasuje.Czerwień i róż to nie jest najlepszy wybór...Ogólnie pokój wygląda (tutaj zacytuje Malin) ja "więzienna cela". Na pokój dziecięcy daję 4/10 .
4.Sypialnia dla rodziców jest zdecydowanie za ciemna i trochę przytłaczająca... 5/10
5.W jadalni jest zbyt pusto,tylko stół i krzesła.Ale przynajmniej jest jasno 3,5/10
6.W kuchnii jest okropnie pusto... Rośliny są upchane w jednym kącie,nie widzę żadnych obrazów.Brązowe drzwi i biała podłoga nie pasują.Tapeta nie jest najgorsza. 6,5/10
7.Ten zielony pokój to salon (jak się nie mylę) .Nie jest w pełni pokazany.Ogólnie komoda,sofa i fotele tam nie pasują (również tapeta).4,5/10
Ogólna ocena wynosi 5,5/10
Rada?
Na początek pomyśl o zrobieniu plany domu na kartce. Wybierz jaśniejsze kolory,oraz zastosuj trochę więcej oświetlenia.
Radzę również skorzystać z opcjii "Stwórz styl" oraz "Giełdy wymiany" .
Fifrok jest offline