View Single Post
stare 23.03.2012, 11:41   #2287
eyvee

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

@xaga - Ariel mi sie strasznie podoba, mam nadzieje ze wyrosnie z niej slicznotka po mamusi

Rodzina Souchiro ciag dalszy

Josuke wkoncu oswiadczyl sie pewnego ranka Nami - dziewczyna byla przeszczesliwa

Wzieli skromny prywatny slub na swojej posesji

Poranek przed praca - Josuke mial zaraz wyjezdzac do swojej roboty jako muzyk, zas Nami czeka pierwszy koncert w parku.

Ostatnie wdechy i cwiczenia glosowe...

....i wystep czas zaczac xD wywijala tym mikrofonem na lewo i prawo hhehe

Czas mijal a tu okazalo sie ze Nami spodziewa sie dziecka...

Kiedy Josuke dowiedzial sie o przyszlym dziecku nie mogl uwierzyc Bedzie tatusiem!

Oczywiscie Josuke nie mogl oprzec sie podsluchiwania brzuszka Nami

Kiedy Nami byla w ciazy miala przerwe od spiewania i mogla skupic sie na czytaniu ksiazek o dzieciach.

Moze i troszke sie przytylo Nami, ale dla Josuke dalej byla sliczna i czesto masowal jej obolale plecy

Biedna Nami miala oczywiscie chwile depresji z powodu nadchodzacego porodu, ale jakos probowala sie uspokoic np. grajac w gry komputerowe;p

Na jej nieszczescie podczas robienia prania odplynely jej wody i zaczela rodzic , a Josuke w robocie...

Josuke w mgnieniu oka wybiegl z pracy wolajac do szefa ze jego zona rodzi i pobiegl czym predzej do szpitala...

A tu juz Nami szczesliwa niosaca koszyczek.....niemowlat? O.o

I narodzily sie 3 dziewczynki : Ayame, Riku i Kaori...a miala byc jedna.....tak to jest jak Josuke zachcialo sie plodnosci od dzina QQ

Chyba oszaleje z 3ma dziewczynkami, teraz mi sie historia do gory nogami przewrocila i nici z historyjki, ktora chcialam zrobic .....no ale.
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem