@xaga - Ariel mi sie strasznie podoba, mam nadzieje ze wyrosnie z niej slicznotka po mamusi
Rodzina Souchiro ciag dalszy
Josuke wkoncu oswiadczyl sie pewnego ranka Nami - dziewczyna byla przeszczesliwa
Wzieli skromny prywatny slub na swojej posesji
Poranek przed praca - Josuke mial zaraz wyjezdzac do swojej roboty jako muzyk, zas Nami czeka pierwszy koncert w parku.
Ostatnie wdechy i cwiczenia glosowe...
....i wystep czas zaczac xD wywijala tym mikrofonem na lewo i prawo hhehe
Czas mijal a tu okazalo sie ze Nami spodziewa sie dziecka...
Kiedy Josuke dowiedzial sie o przyszlym dziecku nie mogl uwierzyc

Bedzie tatusiem!
Oczywiscie Josuke nie mogl oprzec sie podsluchiwania brzuszka Nami
Kiedy Nami byla w ciazy miala przerwe od spiewania i mogla skupic sie na czytaniu ksiazek o dzieciach.
Moze i troszke sie przytylo Nami, ale dla Josuke dalej byla sliczna i czesto masowal jej obolale plecy
Biedna Nami miala oczywiscie chwile depresji z powodu nadchodzacego porodu, ale jakos probowala sie uspokoic np. grajac w gry komputerowe;p
Na jej nieszczescie podczas robienia prania odplynely jej wody i zaczela rodzic , a Josuke w robocie...
Josuke w mgnieniu oka wybiegl z pracy wolajac do szefa ze jego zona rodzi i pobiegl czym predzej do szpitala...
A tu juz Nami szczesliwa niosaca koszyczek.....niemowlat? O.o
I narodzily sie 3 dziewczynki : Ayame, Riku i Kaori...a miala byc jedna.....tak to jest jak Josuke zachcialo sie plodnosci od dzina QQ
Chyba oszaleje z 3ma dziewczynkami, teraz mi sie historia do gory nogami przewrocila i nici z historyjki, ktora chcialam zrobic

.....no ale.