Temat: Vorg
View Single Post
stare 24.03.2012, 18:21   #237
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Vorg

Cytat:
Napisał Brutus Zobacz post
Wiesz, trochę się niepokoję, chociaż z drugiej strony chyba nie powinienem, bo w tego typu historiach, główny bohater raczej nie umiera od tak, po prostu. Mam pewną teorię, co do tego, kto uratuje Vorga, ale nie chcę na razie nic mówić. Jak się okaże, że to prawda, to powiem.
jeżeli myślisz o Lilith to nie będzie ona... i kto powiedział, że uratuję Vorga? :>
Cytat:
Napisał Brutus Zobacz post
Vorg fajnie wygląda na szaro !
stylowo xD

Cytat:
Napisał Avis Zobacz post
To Len nie wiedział o tym, że się przemienia?
no nie wiedział, był pewien, że Vorg ugryzł go w innym celu
Cytat:
Napisał Avis Zobacz post
No no no... Vorg w tarapatach, Hooper w tarapatach...
a będą jeszcze gorsze...
Cytat:
Napisał Avis Zobacz post
Szczerze mówiąc rozumiem Nicka. Nagle zjawia się przyjaciel, który zniknął na dwa miesiące i nie dawał znaku życia i chce aby pomóc mu uratować demona, który rozwalił pół miasta i zamordował mnóstwo niewinnych dzieci... i dorosłych. Zdrowy rozsądek mówi: łapać okazję i pozbyć się problemu póki można.
fakt, masz rację, tylko, że Nickiem nie kieruje zdrowy rozsądek, tylko rozkazy no i chce zabłysnąć trochę w cieniu byłego dowódcy Legionu :>
Cytat:
Napisał Avis Zobacz post
Tylko czy Nick wie, że Len się przemienia?
wie o tym doskonale, wiedział już o tym dużo wcześniej, pisałam o tym w ósmym odcinku, ale wtedy nie zdradziłam czego się dowiedział
wie również dlaczego Vorg wybrał Lena...
Cytat:
Napisał Avis Zobacz post
Erin jest sprawcą całego zamieszania prawda? Tzn. Sunsum.
Sunsum, miała uwieźć Lena, na polecenie diabła, ale teraz sprawy sie trochę pokomplikowały...
Cytat:
Napisał Avis Zobacz post
Nie wiem czemu, ale nie mogę oprzeć się wrażeniu, że Hooper skoczy. To pewnie przez te wielkie okna za nim.
no nie zdradzę, co zrobi Len, ale to chyba nie nowość
Cytat:
Napisał Avis Zobacz post
Małe pytanko- Nick jest nordykiem?
a wiesz, że dopiero po Twoim pytaniu zdałam sobie sprawę, że ma nordycki typ urody? jak tworzyłam tego sima, to chciałam go wystylizować na takiego mózgowca, wygląd w sumie nie miał nic do rzeczy :3

Cytat:
Napisał Fallen Zobacz post
COLIN DO POBRANIA ?!?!?!?!?! Jeju, chyba wiesz, jak ja go kocham ?! To moje marzenie haha! Mogłabyś określić, kiedy zamierzasz go/ich udostępnić ? ^^
spoko, spoko
dzisiaj wrzucę Colina na serwer, pozostaje tylko kwestia zatwierdzenia tematu przed moderatorów