Odp: Aktualizacja 1.33
Znów kręcicie aferę z tymi aktualizacjami. Skoro zawsze coś się sypie to jestem chyba jakiś wyjątkowy. Simy stoją u mnie od podstawki, dodatki instaluję zazwyczaj w dniu premiery to samo robię z łatami gdy tylko wyjdą i jakos nigdy nie miałem problemów. Gra nigdy się nie zawiesila, nie było błędów grafiki, nie spadła płynność animacji. Więc jak to jest? Albo jestem mega szczęśliwcem albo poprostu dbam o spójność plików nie zasmiecając ich przy okazji modami i innym szajsem z netu. Moim zdaniem to dowód na to że mody bez wzgłedu na to czego dotyczą sypią grę w mniejszym lub większym stopniu. Zresztą to oczywiste gdyż wprowadzają swój kod do gry który dość często koliduje z kodem napisanym przez twórców. Mody to nic innego jak cracki mieszające w kodzie a taka zabawa nie może działać na dłuzszą mete zwłaszcza że pierwotny kod gry znacznie się rozrósł od wydania podstawki. A żeby uniknąć zarzutów że sa to tylko moje domysły, powiem wam że wiem o czym mówię gdyż z wykształcenia jestem informatykiem więc co nieco o procesie powstawania jak i samej architekturze gier wiem.
|