Cytat:
Napisał Brutus
Miałem na myśli kogoś innego, chociaż teraz myślę już o dwóch osobach.
Postaram się nie wygadać  chociaż pewnie i tak to zrobię, bo znając mnie, to nie wytrzymam.
No dobra, myślałem o Keter 
Wiedziałem, że nie wytrzymam, ale może z tą drugą osoba uda mi się wytrzymać!
|
pocieszę Cię Brutusie, że nie musisz wstrzymywać się z ujawnieniem drugiej osoby, ale trochę Cię zmartwię, bo napiszę, że aktualnie ratunku nie będzie...

ale to, co się stanie z Vorgiem jest również bardzo ciekawe
Cytat:
Napisał Libby
Fajny odcinek, fajnie napisany  . Podoba mi się akcja i że coraz bardziej plączesz  .
|
wiesz doskonale, że ja lubię plątać
Cytat:
Napisał Libby
Nicka z jednej strony rozumiem a z drugiej chętnie zasadziłabym mu kopa  .
|
ahaha

czyli rozumiemy się bez dwóch zdań
Cytat:
Napisał Libby
Super zdjęcia  !
|
dziękuję, starałam się :3
Cytat:
Napisał Libby
Też właśnie pomyślałam o tym, że Len wyskoczy przez okno. To chyba przez tę pozę i wielkie okna za nim.
|
to dobrze, że sprawiają takie wrażenie
Cytat:
Napisał Libby
Zastanawia mnie jedno i ciekawa jestem jak to wytłumaczysz  a mianowicie: skoro Vorg zginął jako dwunastolatek, to czemu teraz jest dorosły  ?
|
hah! mam na to swoją teorię

w chwili obecnej jednak jej nie zdradzę, bo to będzie w dalszych częściach
Cytat:
Napisał Libby
A może Len jest dalekim krewnym Vorga  ?
|
za dużo myślisz
Cytat:
Napisał Silver
Jaaaa! Ale trzyma w napięciu. Tylko nie rób krzywdy Vorgowi ok?  bo będę mieć focha 
|
aktualnie, to Vorg sobie sam zrobił krzywdę
Cytat:
Napisał Silver
Cały odcinek mega! Ale jednej rzeczy nie rozumiem...skoro była taka legenda to dlaczego demon o niej nie pomyślał 
|
no właśnie, dobre pytanie!

póki co pozostawię je bez odpowiedzi

chociaż w jednym z ostatnich odcinków, była mała podpowiedź odnośnie tego o co pytasz
Cytat:
Napisał Silver
Nick w tej kwestii ma trochę racji, ale trudno mi się z nim zgodzić, bo po tym odcinku go już nie lubię ;< jak tak mógł... Kariera ważniejsza niż życie przyjaciela.
|
Nickowi wydaje się, że pomaga.. chce "odczarować" Lena, ale nie wie tak naprawdę co czeka jego przyjaciela, kiedy stanie się człowiekiem
Cytat:
Napisał Silver
Wracając do umierającego  Fajnie by było jakby jakimś cudem Len wziął go na plecy i wybiegł do tego lasu... Chyba nie może być tak daleko(mam nadzieję)
|
Jest jeden problem, Len widział ten las we śnie, nie wie gdzie dokładnie się on znajduje, a jedyną osobą, która zna to miejsce, jest umierający Vorg
Cytat:
Napisał Silver
A jeżeli Vorg umrze to myślę, że miałabyś jeszcze mnóstwo materiału na dalszy rozwój akcji, bo jakby nie patrzeć, najpierw musiałby się wydostać z pikła i od nowa układać plan zniszczenia diabła... skomplikowane 
|
zbyt skomplikowane jak na ilość odcinków, którą przewiduję do zakończenia FS

ale ja już mam plan, także nie bójta się xD a może bójta?
Cytat:
Napisał Silver
Dawaj następną część  i jeszcze chciałam dodać, że zdjęcia jak zwykle piękne ^^
|
dziękuję

starałam się z fotkami :3 z następną częścią, również (jak z nowym FS) postaram się wyrobić na nowy tydzień, ale nic nie obiecuję
dziękuję za komentarze kochani :3