View Single Post
stare 03.04.2012, 20:01   #6
Kenny McCormick

Reputacja: 12
ThumbsDown Odp: FTS Newsletter 13[15]-Komentarze

Cytat:
Nie ma to jak podniecać się rangą, która w rzeczywistości stała się wyrzuconym ochłapem od innego użytkownika i obwieszczać to wszem i wobec. Ale ku naszej radości zwiększyło to aktywność Lubie na forum, gdzie momentalnie zyskał sobie rzeszę fanów! A, tak, i było coś o renowacji…
Niektórzy, potrafią się cieszyć z wszystkiego co mają. "wyrzuconym ochłapem" - WTF? Mam coraz większe wrażenie, że ta gazetka robi się ochłapem...

Cytat:
Kiedy wszyscy traktują cię jak dzieciaka (którym niewątpliwie jesteś), udowodnij wszystkim na siłę, iż to ty masz rację, a nie oni! Zaangażuj się we wszystkie ważne i nieważne sprawy forum, omotaj tłum tak, aby myśleli, że jesteś urodzonym przywódcą, a wszystko potoczy się z górki – jesteś wszędzie, wtrącasz się w to i owo, a zatem trzeba cię przynajmniej tolerować. I sława osiągnięta!
Mi na sławie nie zależy... I moja opinia babasa bardzo mi pasuje - wszyscy na forum wiedzą, że kocham bobasy, więc to ma być obelga, czy komplement?

Piszecie różne głupoty, może jeszcze napiszcie o Madzi? Albo o Violetcie Villas? Wszystkie moje ulubione działy - polecone ts2/ts3, M jak Mieszkanie, zgineły! Na stałe? I gdzie artykuł z nowinek technicznych???

A tak wogle, to gazetka będzie uzupełniona, o te działy? Takie to krótki, i ponad 2 miechy na to czekałem...

Ale się rozpisałem