View Single Post
stare 04.04.2012, 19:10   #87
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Melodia Strachu

No, to kolejna fanka się melduje.

Najpierw nie wiedziałam, o co chodzi w pierwszym fragmencie, dopiero imię "Alice" rozjaśniło mi trochę w głowie i domyśliłam się, że to wspomnienie matki Sanae, które powróciło do niej w sennym koszmarze. No i niby coś już wiadomo, ale tak naprawdę nie wiadomo nic, a wręcz tajemnica jeszcze bardziej mnie zaczęła męczyć, bo główkuję na sto sposobów, czymże ta Alice się w przeszłości zajmowała i nic konkretnego wymyślić nie mogę. A jest to szalenie intrygujące. Podejrzewam, że list (od Marka?) to nawiązanie właśnie do przeszłości Alice. Bardzo mrocznie brzmi... I to: "Nie każdy jest tym, za kogo się podaje." Kim więc tak naprawdę jest Alice Matsuda?
Odcinek był dość długi no i jak się skończył! OMG, a akurat sobie taką klimatyczną, mroczną muzykę zapuściłam i nagle czytam o boskookim nieznajomym z klubu, stojącym przy czarnej maszynie, z petem w ustach, ach! Papierosy to takie straszliwe śmierdziuchy, ale kurczę, jak faceci z nimi męsko wyglądają...! 33 I ja już oczami wyobraźni tego "nieznajomego" ujrzałam, no normalnie w zwolnionym tempie, jak na filmie wręcz! xD Jessssssu, ja proszę więcej takich opisów! 33 I niech oni się już w końcu poznają, noooo...
Czasem mam wrażenie, że prędzej umrę niż doczekam zakończenia... Niestety taki już ze mnie niecierpliwiec. Weny, weny życzę od groma, aby te odcinki były jak najczęściej.
Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem