Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.
U mnie było tak samo - w sumie nadal jest. Niektórym simom na studiach, mimo nauczania umiejętności, a potem odrabiania pracy domowej, pisania pracy semestralnej, pasek oceny nie podnosił się ani trochę.
Radziłam sobie po omacku - zawsze po egzaminie zdobywałam wymagane punkty umiejętności, pisałam pracę, potem 6-8 razy odrabiałam pracę domową. Pasek się nie zmieniał, ocena jaka wyświetlała się u sima cały czas stała na 4, za to w komunikatach po zdanym egzaminie miałam bez przerwy informację, że sim zdał na 5+ i otrzymał stypendium.
Innymi słowy, może spróbuj powiedzmy jeden semestr radzić sobie bez tego paska i zobaczysz jaka będzie ocena na koniec (przy czym na tę ocenę pracujesz rzecz jasna). Jak będzie powiedzmy 5+, to równie dobrze możesz radzić sobie bez zmieniającego się paska oceny do końca studiów, chociaż to frustrujące momentami.
Swoją drogą, wydaje mi się, że u jednego sima jakoś udało mi się to naprawić, nie pamiętam tylko co robiłam dokładnie i czy naprawdę mi się udało (ach, skleroza), więc tej kwestii rozwijać nie będę.
Ostatnio edytowane przez mucha : 04.04.2012 - 21:21
|