Odp: Losy rodzin Maxisa...jak się potoczyły?
Temat idealny dla mnie. Gram w Miłowie, właśnie Maxisowskimi rodzinami.
Stan na dziś jest następujący:
Próchno zostali wprowadzeni do rodziny Przyjemniaczek, gdzie umarli, jako, że byli emerytami. (Wbrew pozorom, nie umarli ze starości. Tak, zabijanie simów sprawia mi radość. ^^)
Rodzina Przyjemniaczek się rozpadła - Marysia przyłapała Daniela na zdradzie z Kasią Langerak, została sama w domu, gdyż Daniel wyprowadził się razem z Kasią i zamieszkali razem. Angelika poszła na studia, Liliana zaś dorosła w domu. Marysia zestarzała się (po drodze adoptując jeszcze dziecko i psa, które potem zostały oddane) i umarła pozostawiając po sobie pusty dom.
Losy Angeliki: Poszła na studia, poznała tam Cecylię Puch, z którą zamieszkała, w której się zakochała i z którą stworzyła związek. W czasie trwania studiów Cecylia poznała jednego z wampirzych hrabiów, z którym postanowiła romansować, w międzyczasie sama zostając wampirzycą. Angelika przyłapała ją na zdradzie, ale wkrótce sobie wybaczyły, chociaż w Cecylii nadal drzemie miłość do wampirzego hrabiego. Obecnie skończyły studia, mieszka z nimi Damian Biedak.
Losy Liliany: Póki co wyprowadziła się z domu i jako dorosła zamieszkała z - również dorosłym - Szczepanem Marzycielem.
Losy Daniela: Zamieszkał z Kasią Langerak, obecnie, mimo tego, iż Kasia dorobiła się jeszcze córki Magdy z Donem Lotario, są już po ślubie. Daniel jest na emeryturze.
Mortimer Ćwir umarł, zostawiając po sobie jeszcze dwójkę dzieci - Gretę i Henryka (bliźniaki) z Diną, z którą zdążył jeszcze wziąć ślub. Kasanda przyłapawszy na zdradzie Dona wyszła za Dariusza Marzyciela i ma z nim malutką córeczkę Cynthię. Aleksander zaś poszedł na studia, gdzie poznał Antoninę Nietak, z którą postanowił spędzić życie - obecnie mieszkają w starym domu rodziny Ćwir.
Don Lotario, straciwszy Kasandrę skupił się na siostrach Kaliente. Dina z małymi dziećmi póki co przestała go interesować, zaręczył się za to z Niną, co wcale nie oznacza, że przestał romansować. W międzyczasie został również ojcem dziecka Kasi Langerak (obecnie Przyjemniaczek).
Co do rodziny Biedak, najstarszy syn, Damian wyprowadził się, aby zamieszkać z Angeliką. Błażej zginął w nieszczęśliwym wypadku w basenie, najmłodszy zaś syn, Edwin poszedł na studia. Balbina rozpoczęła pracę w polityce, gdzie poznała drugiego męża, Zdzisława Siniaka. Z nim doczekała się bliźniaków, Abelarda oraz Łucji. Balbina, krótko po przejściu na emeryturę zmarła, pozostawiając samego Zdzisława, który niedługo potem znalazł kolejną żonę, Adelę. Abelard w tym czasie zbyt blisko zaprzyjaźnił się z przywódcą wilczego stada i został wilkołakiem.
Rodzina Hak została skasowana z kosza rodzin, co było błędem i próbuję to naprawić.
Póki co chyba tyle, w głowie mam cały scenariusz dotyczący wszystkich rodzin, ale zobaczymy czy uda mi się go zrealizować. (:
Ostatnio edytowane przez mucha : 07.04.2012 - 14:24
Powód: poprawki estetyczne (:
|