Cytat:
Napisał Dżiglipaff
a ja mam takie pytanie, czemu nagrobki znikają po reinstalacji gry? Kiedyś myślałam, ze to czasem po dłuższym czasie od śmierci po prostu robi sie taki błąd, ale ostatnio zauważyłam, że nagrobki znikają mi zawsze po reinstalce ;/ Najczęściej kopjuje cały folder Ea Games, więc nie ma możliwości, że coś się niewysłało
simowie nadal są w drzewach genealogicznych, ale nie mogę ich wspominać i muszę kompinowac z wskrzeszaniem ;/ no i nie mam pojęcia jak zrobić zombie, bo niewszyscy simowie są na liście telefonu do Kosiarza, więc pozostają mi tylko czary
|
Żeby po wskrzeszeniu sim stał się zombie, po prostu zapłać Kosiarzowi niską kwotę za przywrócenie ludka do życia. Musi być to około 1500-3000 simoleonów. Jeśli zapłacisz mniej, Mroczny w ogóle nie podejmie wskrzeszenia. Jeśli więcej - przemiana w zombie się nie uda (zamiast niego, do życia zostanie przywrócony normalny sim).
Co do tych nagrobków, to nie zauważyłam u siebie takiej zależności... Ale przy następnej reinstalacji dwójki (oby było to jak najpóźniej

), z pewnością zwrócę na to uwagę. Możliwe, że to jakiś paskudny błąd... Instalowałaś kiedykolwiek łatki do TS2? Jeśli nie, może powinnaś zerknąć tutaj:
http://thesims2.ea.com/update/