View Single Post
stare 08.04.2012, 02:00   #2305
inseparable

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

tiaa, postanowiłam w końcu dodać moje potworki ; ) miała być historia, ale nie mam siły chyba na nic bardzo wyczerpującego, więc jest jak jest a więc przedstawiam wam...

LOSY RODZINY ARCHIBALD

Poznajcie Vivienne... (powinna wam kogoś przypominać xd)

...jej męża Chace'a...

...oraz ich córkę Blair Ryan.

Rodzina Archibaldów wywodzi się od założycieli SV, więc można powiedzieć, że są kimś w rodzaju Sunsetowej szlachty ; ) prawie jak Laandgrabowie, Altowie czy Ćwirowie. Oczywiście należą do miejscowej elity bogaczy.

Zapowiedź ''Sims 3 - Rodzinna Rozrywka'' czyli mama spędza z córką czas bardzo wychowawczo - przed telewizorem ; )

A gdy mała B. już śpi...

W zasadzie życie małej B. było piękne. Miała wszystko czego chciała, kiedy chciała. Typowa rozpieszczona jedynaczka. Jednak pewnego dnia wszystko się zmieni, gdyż... Vivi jest w ciąży

Rodzinne śniadanko (chyba jedyne jak dotąd, kiedy zdecydowali się usiąść przy 1 stole)

+ podpórka pod łokieć ; )

za wszelkie oznaki senności/odruchy wymiotne PRZEPRASZAM. ale może następnym razem, gdy nie będę dodawać zdjęć o 2:58 będzie coś ciekawszego, bo nawet nie mam siły na opisy xd + po tym co zapodała poprzedniczka... musiałabym mieć chyba talent jej zmieszany z Eyvee, żeby z tego coś ciekawego wyszło xd