ie. - najpierw dążymy do tego, żeby ich wymazać, a potem przywrócić.
Ja wcale nie mówiłam, że to będzie prosta i szybka robota
Tak, można też zacząć od usunięcia, a potem usuwania wspomnień, chociaż BEZPIECZNIEJ jest najpierw wyczyścić wspomnienia i drzewo genealogiczne, a potem bawić się w usuwanie.
A do przywrócenia będą potrzebne tylko SimPe i gra.
I jeszcze takie pytanie - bardzo Ci zależy na wspomnieniach związanych z usuniętymi Hakami? Bo jeśli tak, do tych "nowych" będziesz musiała je dorobić u starych simów, a to dużo dodatkowej roboty (bo samo połączenie ich związkami rodzinnymi z Danielem P. nie będzie większym problemem

)
Tak, robiłaś dobrze, tylko, zdaje się, zapomniałam o tych ważniejszych wspomnieniach. Ale to już wiesz - PRZED całkowitym usunięciem Haków (czyli po etapie, kiedy ręcznie wywalasz 3 pliki z Characters) Danielowi i reszcie spokrewnionych z nimi simów (i ewent. znajomych) usuwasz wspomnienia typu najlepszy przyjaciel, że wzięli ślub itd. przez SimPe.
ACZKOLWIEK istnieje też ta druga metoda, ale JA nie daję gwarancji, że przy okazji nie powstaną jakieś dziwne błędy w grze; mianowicie usuwasz 3 pliki, a potem w grze u wszystkich, którzy mogliby mieć wspomnienia związane z tą rodziną, usuwasz je przez Batboxa.
Harda Brzoza - jak dużo jest tych simów, którzy są bez zdjęcia? Potem - w jakim są wieku i czy mają dużo spokrewnionych ze sobą simów?
Cytat:
To znaczy gram sobie Simką, która nie ma zdjęcia.
|
O wow, no to nieźle...
Szczerze mówiąc na chwilę obecną (skoro już jest taki problem z istniejącą simką) nie wiem, czy będzie sens to naprawiać i czy w ogóle to będzie możliwe...