View Single Post
stare 08.04.2012, 15:39   #35
Fisia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Rzeczy, których NIE WOLNO robić w grze / Uszkodzenie otoczenia

Takich Simek (jak się okazało tylko Simkom zniknęły zdjęcia) jest sześć, chyba że nie przeczesałam dokładnie drzewa genealogicznego, to pewnie byłoby więcej :p No i pisałam też, że czasem zdjęcie się pojawia, a czasem nie, więc może też kilka by się znalazło.
O, chyba w tym tkwi problem, bo wszystkie to ''nastolatki z duszą dorosłego'', czyli dałam im wiek z Insimenatora 'nastolatek jak dorosły'. Do końca nie wiem czy na pewno, bo niektóre kiedyś zabiłam, nie wiedząc w jakim są wieku, a teraz nie chce mi się ich wskrzeszać, ale o ile pamiętam to chyba nie były dorosłe. Tylko że mam sporo takich Simek, a nie wszystkim znikają zdjęcia.
Co do rodziny - tylko w jednej znikają zdjęcia i wszystkie te dziewczyny z niej pochodzą. Kiedyś, kiedyś robiłam z nią eksperymenty (np. robiłam dziewczynce w wieku szkolnym dziecko z własnym ojcem ), więc to też od tego mogło się stać. Niektóre są jedynaczkami, inne mają dużo rodzeństwa, jedne mają prapradziadków, drugie tylko rodziców, więc jest różnie. Ale z tym wiekiem to muszę sprawdzić, bo to łączy wszystkie te Simki.

Ostatnio edytowane przez Fisia : 08.04.2012 - 15:45
Fisia jest offline   Odpowiedź z Cytatem