View Single Post
stare 09.04.2012, 18:35   #4
mucha
Guest

Domyślnie Odp: Coastal House, by Einarr

Pierwszy raz będę dodawać jakąkolwiek opinię na temat czyjegoś domu - z założenia miałam tego nie robić, ale ten plażowy domek aż się o to prosi.

Bryła dość prosta, zwyczajna, ale moim zdaniem w tym wypadku brak udziwnień działa tu jak najbardziej na plus.
Sam dom jako całość jest bardzo ładny. Wygląda tak, jak wyobrażałabym sobie mały, stylowy domek plażowy, z odrobiną luksusu w tle.
Przestrzeń zagospodarowana jest ładnie, z pomysłem. Nie ma natłoku wolnej przestrzeni, ale nie ma również wrażenia, że wszystko jest upchane w jednym miejscu. Kolorystycznie dodatki cieszą moje oczy, wszystko bardzo ładnie do siebie pasuje.

Jedynym minusem jest krzesło w jadalni. To, że jedno z tych czterech krzeseł jest inne (takie samo, jak to przy biurku) to przypadkowe kliknięcie myszką, czy efekt zamierzony (jeśli zamierzony, to czemu? - jak dla mnie strasznie psuje to wygląd całego... hm, obszaru przeznaczonego na jadalnię).

Aby oceniać ze skalą, musiałabym mieć ustaloną jakąś skalę, a że takowej nie posiadam i nie będę mieć - bez oceny. (: