Temat: Alice Waters
View Single Post
stare 10.04.2012, 16:50   #49
Caesum
Administrator

Reputacja: 101
Domyślnie Odp: Alice Waters

Cytat:
Napisał rudzielec Zobacz post
Odcinek jak zwykle mistrzostwo, aż chce się czytać więcej!
Dlatego mam nadzieję, że nie trzeba będzie długo czekać na nową część :3
Cieszę się, że ci się spodobał, ale mistrzostwo? Muszę jeszcze wiele się nauczyć.
Co do oczekiwania, to nie czuję, żeby nie miał się pojawić tak jak inne, czyli pod koniec tego lub na początek następnego miesiąca.
Cytat:
Napisał Silver Zobacz post
Dobra, nie wiem jak niania wytłumaczyła swoją pomyłkę, ale chyba musiała to starannie przemyśleć, bo gdyby mi wciskała takie kity to chybabym się zorientowała, że coś tu śmierdzi
Liście naparstnicy i szpinaku są do siebie wyjątkowo podobne. Zresztą, Alice nie miała dużo czasu na granie urażonej panny, ponieważ minęła ledwie jedna noc od zatrucia.
Cytat:
Ciekawi mnie postać księdza. Zachowuje się trochę...dziwnie. Taki jakiś radosny i w ogóle. Nie mówię, że nie może, ale jednak ksiądz powinien być raczej poważny, dawać przykład a nie gapić się na gołe babki i pić alkohol
Alkohol jest dozwolony księżom, a co do gołych bab - no cóż, taka już jego uroda.
Cytat:
Kotek jest genialny
Zgadzam się.
Cytat:
Odcinek bardzo mi się podobał. Lubie twoje FS głównie ze względu na długość. Bardzo wyczerpujące i nie czuje po nim niedosytu jak to bywa w wielu przypadkach.
Naprawdę miło mi, że ci się spodobał. Mam nadzieję, że dalsze odcinki tego nie zmienią.
Cytat:
Jakiej to określenie raczej nie pasuje do kobiety
Zapewne masz na myśli, że słowo "przystojny" odnosi się tylko do mężczyzny. Z początku też tak myślałem, jednakże kilka razy spotkałem się z jego użyciem w stosunku do kobiety i uznałem, że to sprawdzę. Okazało się, że "przystojny" można używać zarówno do opisu mężczyzny, jak i kobiety.
A tutaj mały dowodzik, który wyszukałem przed chwilą, żeby sprawdzić, czy może głupot nie piszę: http://www.polonistyka.fil.ug.edu.pl...t=1355&lang=pl

Ostatnio edytowane przez Caesum : 10.04.2012 - 16:53
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem