Sklerozę mam i zapominam o takich fajnych tematach

Nadrobię trochę starty i zacznę od końca oceniać
-Na początku może skomentuję najnowszą Simkę. Pierwsza reakcja----.

co to za motor? xD Aissa jest zjawiskowa. Ma niecodzienną urodę. Kobieta z pazurem

10/10
-Rabdos jest straszny. W sensie, że się go boję. Nie wiem czy przeżyłabym gdybym spotkała go na mieście. Zawała na miejscu

-Bezimienna Simka dedykowana Gold Chocolate jest prześliczna

nic dodać nic ująć. I do tego ta sceneria ^^
-Ta rudowłosa i piegowata nie przypadła mi do gustu. Jakiś ma dziwny wyraz twarzy a piegi na całym ciele to chyba nie najlepszy pomysł.
-Chris i Marco...czy muszę się rozpisywać?

-Keter w FS wydaje mi się dużo ładniejsza. Tutaj dopiero zauważyłam, że ma dziwny nos ale genialne usta rekompensują wszystko

-Frio jest nawet przystojny. Chociaż sama nie wiem co o nim myśleć. Za to prezentacja jest genialna.
-Bezimienny sim mi się nie podoba. Jakiś taki lalusiowaty i w ogóle nie w moim typie

-Kasumi ładnie wygląda na pierwszym zdjęciu ale już na kolejnym traci swój urok. Jedank jest bardzo ładna i wyróżnia się swoją delikatną urodą.
-Violet jest bardzo delikatna. Tylko skin wydaje mi się za ciemny.
-Te dwie Simki są ciekawe ale jakoś specjalnie nie wyróżniają się z tłumu. Bardziej spodobała mi się ta w ciemnych włosach, chociaż ruda ma śliczne oczy ^^
-Sunsum jest nieziemska i ma super strój a szczególnie buty

-Istar jest taka anielska. Aż emanuje od niej ciepło i dobro. Swoją drogą musiałaś się nieźle namęczyć przy prezentacji

-Simka, która miała trafić do konkursu jest..dziwna. Nie podoba mi się Ma dziwny kształt twarzy i nieciekawą fryzurę.
-Emanuelka...taaa nigdy jej nie lubiłam jeśli chodzi o charakter

jednak ma ładną urodę. Jest taka...zła. Od razu widać, że ma coś na sumieniu.
-I znów Bezimienna... Ta co ci w niej coś nie pasi. Faktycznie nie pasi

wygląda jakoś staro. Sama nie wiem czego to wina. Może to przez ten skin.
-Simka z 9 strony

jest ładna. Ma fajną fryzurę ale nos ci trochę nie wyszedł. Jakby był złamany.
-Emanuelle po raz drugi

ładna. Ma fajne oczka i kształt ust. Jedyne co mi nie pasuje to szminka.
-Colin

x2 Amen

-Beyoncé ma dziwny nos. Ale muszę przyznać, że nawet podobna ci wyszła xD Tylko ma jakąś rozmytą twarz. Chyba wina zdjęcia czy grafiki.
-Lilith piękna jak wszystkie twoje demony

-Simka z 2 strony mnie urzekła ^^ na ostatnim zdjęciu przypomina mi moją znajomą choć nie jest murzynką. Wyróżnia się na tle twoich Simów. Podoba mi się. Ma piękne oczy.
-Akasha jest ładnie przedstawiona. Ma tylko dziwny kształt ust. Co do reszty nie mam zastrzeżeń.
Ufff...skończyłam

Przepraszam za powtórzenia. Nie chce mi się już sprawdzać. Twórz dalej