View Single Post
stare 13.04.2012, 20:45   #274
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Made by rudzielec

Ogólnie rzecz biorąc, nie przepadam za niestandardowymi Simami (właściwie nawet sama nie wiem, dlaczego), ale trzeba przyznać, że Naama ma nieziemską urodę. Zastanawia mnie, skąd bierzesz te cudowne skiny (bo to nie pierwszy taki użyty przez Ciebie w tym temacie); mi się jakoś takie nie rzuciły specjalnie w oczy, chociaż może dlatego, że też nieszczególnie się za takimi rozglądałam? Hmm, ale chyba chciałabym to zmienić... Ten jest FANTASTYCZNY, taki jesienny, już go kocham!
Naama ma bardzo drobną twarzyczkę, po prostu śliczne usta i te oczy, wow. Bardzo lubię taki kształt brwi, aczkolwiek jeśli o grubość chodzi, to zdecydowanie wolałabym szersze. Zdaję sobie jednak sprawę, że przy takim skinie mocne, wyraziste brwi zniszczyłyby cały jego urok, więc czepiać się nie będę.
Prezentacja jest świetna, tylko czemu ta Simka taka smutna? Z takim wyglądem byłabym chyba najszczęśliwszą istotą pod słońcem.

Ocena wiadoma, więc pisać chyba nie muszę. Albo napiszę - oczywiście 10/10, nie da rady inaczej.
Malin jest offline