View Single Post
stare 13.04.2012, 21:01   #2
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Zielony starter (clean)

Za bardzo udziwniłaś bryłę Ja bym postawiła na zgrabność i większy ścisk Np. jak dla mnie łazienka jest niepotrzebnie za duża, tym bardziej, że to starter. Za tą kasę mogłabyś kupić komódkę do sypialni, bo nie ma jej
Białe ściany w połączeniu z białymi meblami to bardzo zły pomysł - dom jest zimny i bez duszy. Wszędobylskie zielone firanki nie są w stanie tego zrekompensować. A okno przy tych lustrzanych drzwiach szafy (która, nawiasem, jest bardzo droga i nie mam pojęcia, co ona tam robi) wygląda okropnie!
Firankom w kuchni (szczególnie nad piecem - wgl takie okno w taki miejscu z praktycznego punktu widzenia jest bardzo kiepskim pomysłem) mogłaś dać już spokój. Ah, i ten wieszak... Jego obecność tam to dla mnie absurd, bo wystarczy szafa przy wejściu.
Za mało roślin.
Za mało kolorów.
Miejsce niewykorzystane maksymalnie.
Sama nie buduję starterów, bo nie potrafię, ale budownictwo i dekorowanie "starterowe" (rzeczy z IKEI, mało dekoracji i pomieszczenia zmniejszone do granic możliwości) to rzeczy bardzo dobrze mi znane ;] A o maxis match już nie wspomnę
Jeśli chcesz dalej iść w kierunku domków poniżej 20 000, to idź w minimalizm, ale z odpowiednią dawką kolorów.
6/10

PS: Elewacja zewnętrzna jest z MTS, więc to "clean" przy temacie nie do końca jest prawdą

EDIT:
A, zapomniałam, że przecież taka jest w RiO Podobne (w zasadzie edytowane) są tutaj.
Zwracam honor

Ostatnio edytowane przez Liv : 14.04.2012 - 07:05
Liv jest offline