Ummm, ona jest niezwykle zjawiskowa

Rzeczywiście - jak wspomniał już Ruiku - simka ma przepiękne rysy twarzy.
Poza tym podobają mi się jej usta i - uwaga - nosek

Jest idealny. Aż zazdroszczę ;/
Oczy również są świetne, ale chodzi mi bardziej o kształt, bo jednak nie mogę przekonać się do tych ciemnoniebieskich gałek ocznych (

) Buty ma zayebiste, tak samo ubranko. No, może gdyby góra nie była aż tak błyszcząca.
Bardzo podobają mi się jej włosy, no i plus za to, że świetnie ''dobrałaś'' kształt twarzy, co nie jest łatwe przy takich fryzurach.
Musisz zmienić brwi. Te, których tutaj użyłaś są zdecydowanie za cienkie i za mało wyraziste. Mnie to przeszkadza, nie wiem, jak innym.
Nie podobają mi się te rogi. Może dlatego, że są za wąsko(

) rozstawione.
Muszę przyznać, że skin jest naprawdę fajny. Możliwe, ze gdybym miała taki w trójce, to bym go nie użyła, więc no cóż... plus za odwagę. W ogóle należy Ci się plus za to, ze kombinujesz, tworzysz simów ''nie ludzi'' bo to wymaga użycia ogromniej ilości wyobraźni (której Ci nie brakuje, biorąc pod uwagę Twoje fs

.
Dobra, teraz czas na prezentację. Jest niezwykle klimatyczna, pierwsze zdjęcie wyszło świetnie. Rzut na twarz jest ''dokładny'', przy czym nie jest sztuczny. Dobrze, ze nie wygląda niczym fotka z policyjnych akt, czy coś

A więc:
Prezentacja - tak.
Wygląd simki - tak.
Pomysł - tak.
Trzy razy tak. Przechodzisz dalej!-