View Single Post
stare 14.04.2012, 20:30   #7
Kethael

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Made by rudzielec

Ummm, ona jest niezwykle zjawiskowa
Rzeczywiście - jak wspomniał już Ruiku - simka ma przepiękne rysy twarzy.
Poza tym podobają mi się jej usta i - uwaga - nosek Jest idealny. Aż zazdroszczę ;/
Oczy również są świetne, ale chodzi mi bardziej o kształt, bo jednak nie mogę przekonać się do tych ciemnoniebieskich gałek ocznych () Buty ma zayebiste, tak samo ubranko. No, może gdyby góra nie była aż tak błyszcząca.
Bardzo podobają mi się jej włosy, no i plus za to, że świetnie ''dobrałaś'' kształt twarzy, co nie jest łatwe przy takich fryzurach.
Musisz zmienić brwi. Te, których tutaj użyłaś są zdecydowanie za cienkie i za mało wyraziste. Mnie to przeszkadza, nie wiem, jak innym.
Nie podobają mi się te rogi. Może dlatego, że są za wąsko() rozstawione.
Muszę przyznać, że skin jest naprawdę fajny. Możliwe, ze gdybym miała taki w trójce, to bym go nie użyła, więc no cóż... plus za odwagę. W ogóle należy Ci się plus za to, ze kombinujesz, tworzysz simów ''nie ludzi'' bo to wymaga użycia ogromniej ilości wyobraźni (której Ci nie brakuje, biorąc pod uwagę Twoje fs .
Dobra, teraz czas na prezentację. Jest niezwykle klimatyczna, pierwsze zdjęcie wyszło świetnie. Rzut na twarz jest ''dokładny'', przy czym nie jest sztuczny. Dobrze, ze nie wygląda niczym fotka z policyjnych akt, czy coś
A więc:
Prezentacja - tak.
Wygląd simki - tak.
Pomysł - tak.
Trzy razy tak. Przechodzisz dalej!-