Odp: Zielony starter (clean)
Od pewnego czasu zbieram się do skomentowania tego startera i chyba wreszcie to zrobię (korci człowieka no).
Przede wszystkim wielki plus za nietypowe podejście do starterów. Tak, jak pisała Liv, typowy starter jest mały, przestrzeń jest zapełniona maksymalnie, domek ma prostą bryłę itd. U Ciebie jest inaczej. Ale po kolei.
Sama bryła - śliczna. Ciekawy rozkład pomieszczeń, taki, którego zupełnie nie spodziewałabym się po starterze. I tu wielki plus ode mnie. Ściany na zewnątrz to jedna, wielka paskuda, ale może dlatego, że nigdy nie lubiłam akurat tego typu pokryć. W każdym razie - kolorystycznie pasują do biało-zielonego wnętrza. No i dach - przyznaję rację Kenny'emu. Mógłby być wyższy.
Słoneczniki delikatnie mówiąc mnie denerwują. Może gdyby stały w innym miejscu? Albo gdyby zastąpić je inną roślinnością?
Jeśli chodzi o samo wnętrze, to widać, że zostawiasz trochę zabawy dla ludzi, którzy faktycznie grają bez kodów. Gdy sama tak gram, wielką frajdę sprawia mi dostosowywanie domu do swoich potrzeb wizualnych - a więc zmiana koloru ścian, podłóg, ale również zakup nowych sprzętów - jak chociażby tutaj komputera.
Najogólniej mówiąc, do wnętrza żadnych zastrzeżeń nie mam. Jest praktycznie wszystko, co powinno być w domu, a przy tym znalazło się miejsce i dla elementów ozdobnych. Przestrzeń jest ładnie zagospodarowana, ze smakiem, ale nie ma tu ścisku, rzekłabym wręcz, że można w takim domu odetchnąć.
Jak dla mnie, mimo drobnych wad - rewelacja. (:
|