View Single Post
stare 15.04.2012, 14:48   #450
LovettBon

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra

Cześć, mam problem o którym już kiedyś pisałam ale po męczeniu się z nim w końcu odpuściłam. Zatęskniło mi się do simsów dlatego opiszę go jeszcze raz i liczę na jakąś pomoc

Otóż grałam sobie z pół roku na Windows 7 i wszystko hulało. Pewnego dnia włączam grę, a tu komunikat "ten program ma znane problemy ze zgodnością". Hmm. Na logikę takie coś powinno mi wyskoczyć po zainstalowaniu gry na siódemce, a nie po sześciu miesiącach grania bez problemów. Dziwne. Pomyślałam, że to wina dodatków które ściągałam tego dnia więc wywaliłam je z Downloads. Nic. Wywaliłam Downloads na pulpit. Dalej nic. No kurde.

Poszukałam w Google czy ktoś miał podobny problem - miał. Tylko że zaraz po zainstalowaniu nowego systemu operacyjnego. Ale dobra, robię to samo co poradzili tam, czyli próbuję przestawić te Simsy tak żeby działały jak na Windows XP. Bez sensu, ale może coś by to dało. Nie dało.

Co dziwniejsze, przeinstalowałam grę dwa razy i ciągle nic!

Moje pytanie - czy to możliwe żeby błąd wyskakiwał przez zainstalowanie jakiegoś dodatku? Jeśli tak, to jak usunąć taki dodatek permanentnie? Bo samo wyrzucenie z Downloads nic nie daje. Nie mam już siły do tych Simsów a chciałabym sobie pograć
LovettBon jest offline   Odpowiedź z Cytatem