Mam pytanie, pewnie głupie i banalne, ale nie robiłam nigdy wcześniej reinstalki, zachowując rodziny, więc nie wiem... Czy muszę kopiować cały folder Neighborhoods, czy wystarczy, że skopiuję sobie folder okolicy, na której szczególnie mi zależy? Kwitnące Wzgórza mam zawalone rodzinami, którymi od dawna nie gram i z tego, co pamiętam, to już ledwo się po tej okolicy poruszałam, więc przyda się tam czystka (zresztą, nie zależy mi już na niej). W reszcie domyślnych okolic nie grałam w ogóle, więc tam nie ma czego kopiować. Mam tylko jedną, którą chciałabym uratować, tylko nie wiem, czy skopiowanie tylko jej, coś w ogóle da.
I rzeczywiście wystarczy skopiować jedynie Downloads i Neighborhoods? Nic więcej?
Kurczę, jednak muszę zrobić reinstal; sprawdzałam grę zaraz po włączeniu kompa, gdzie o przegrzaniu jakimkolwiek mowy być nie mogło, no i klapa.

Jak już reinstalka nie pomoże, to chyba nic więcej zrobić się nie da.
Btw.
Cytat:
Napisał Rudzielec
(...) co do tej zwiechy z domkiem z neta, to polecam TEN programik, którym dobrze byłoby przeskanować sobie folder z simsami, po każdorazowym ściągnięciu czegoś większego z internetu(...)
|
Dzięki za link, miałam prawie 60 MB duplikatów... Zawsze to trochę danych w Downloadsie mniej.