17.04.2012, 16:39
|
|
Reputacja: 11
|
Odp: MTU! - edycja urodzinowo-wiosenna - regulamin i pytania
@ Wojtek - bo nie podoba mi się sposób, w jaki zadajesz te pytania. Ma na celu sprowokowanie do dalszych dyskusji, które nie mają sensu (a ja, głupia, dałam się podejść). Inni potrafią te pytania zadać zwykłym, uprzejmym tonem, natomiast Ty robisz to tak, jakby Ci wszystko przeszkadzało. Prościej ujmując - czepiasz się i tyle. Ale to nie miejsce na tego typu wymianę zdań, więc w tym miejscu kończę temat.
@ Liv - rzeczywiście, kiedyś było to napisane jaśniej. Mimo wszystko, jak przeczytałam o nie zmienianiu oczu czy karnacji i jednocześnie użyciu ich jako defaultów, to jasne dla mnie było, że "default" użyty jest tu w sensie tym dosłownym, bo inaczej wychodzi masło maślane.
Cytat:
(...) ten, kto tu dłużej siedzi, raczej bardziej powołuje się na niedosłowne znaczenie tego słowa.(...)
|
I pewnie stąd biorą się te niejasności. Ja przebywam tu krótko, więc "default" ma wciąż dla mnie obydwa znaczenia, a wy przyzwyczailiście się głównie do zamienników i tu jest pies pogrzebany. 
Ostatnio edytowane przez Malin : 17.04.2012 - 16:41
|
|
|
|
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
|