Zagłosowałam na wampiry, ale tak naprawdę nie lubię grać żadnymi z tych dziwnych postaci. Ufo z natury jest paskudne, ten brak nosa mnie dobija i mam do nich straszną awersję (wyjątek stanowi jedna postać, która niedawno mi się urodziła po porwaniu; dorobiłam jej nos i jest cacy). Wilkołaki są strasznie denerwujące z tym dziwacznym chodzeniem, podobnie jak zombie, które dodatkowo wiecznie myśli o mózgach i wygląda mi na Sima cofniętego w rozwoju do etapu niemowlaka (nie wiem, skąd mi się to wzięło). Simorośle niby nie mają wielu wymagań, ale nie potrafię nimi grać właśnie z tego powodu - jestem zbyt przyzwyczajona do zaspokajania standardowych potrzeb Simów, a taka zmiana mnie po prostu męczy. Nigdy nie stworzyłam choćby jednego pokolenia Simorośli, zbyt szybko mi się nudzą. Wampiry niby są z całej tej gromady najlepsze, ale denerwujące jest to, że egzystować mogą jedynie w nocy, co stwarza szereg komplikacji jeśli o zapraszanie sąsiadów czy telefony do znajomych chodzi. Sima wampira nie można również zaprosić do siebie, bo ucieka szybciej, niż przychodzi. Tak naprawdę jedyną rozrywkę mają chyba tylko na Przedmieściu, gdzie spotykają "swoich", no ale ile można jeździć do knajp... Ja się wampirami w domu po prostu nudzę.
Reszty postaci z sondy nie znam, ale sądzę, że bardzo by mi do gustu przypadły czarownice, ponieważ nad życie kocham magię.
edit:
Cytat:
Napisał amelkaamelka2
Ja lubie najbardziej kobiete kot. Trudno jest sie zmienić ale fajna jest.
|
Co to jest kobieta kot? Takie rzeczy to chyba w Batmanie, a nie w Simsach...