Temat: Belle Rose
View Single Post
stare 20.04.2012, 21:50   #986
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Belle Rose

Cytat:
Napisał rudzielec Zobacz post
(...) Rodzice czarnuli zginą, ale to nie koniec śmierci... (...)
o.O Kurczę, miałam jeszcze nadzieję, że jednak nie zginą, że Chris udawał całą tę rozmowę, która tak naprawdę w ogóle się nie odbyła, bo z nikim się nie połączył... Spojrzał tak dziwnie, "kątem oka", jakby chciał, aby ona na pewno to usłyszała... Ehh... Zastanawia mnie też ta kartka, którą zostawił. Wiadomość dla Marco?

Cytat:
(...) Jest jeszcze kilka osób (nie powiem ile), po których przyjdzie kostucha. Ogólnie rzecz biorąc, nie zmienię już nic w zakończeniu, tak jak je rozplanowałam, tak je napiszę i niestety lub stety, niektórym może nie przypaść ono do gustu, a niektórym wręcz przeciwnie :3 (...)
Mam niemożliwie złe przeczucia! ;(((

Cytat:
(...) Chcielibyście, abym napisała FS o przeszłości gangu złodziei, wszystkich intrygach i takie tam? (...)
Jeśli pytasz o moje zdanie, to jestem jak najbardziej za. Bardzo mnie interesuje, jak to się zaczęło i jakie tak naprawdę układy panowały w tej grupie. Postać Sophie może okazać się wcale nie czarnym charakterem, za jaki ją do tej pory uważałam. No i przede wszystkim więcej Colina, to przeważa szalę.

Cytat:
(...) Musiałabym w takim układzie, zamknąć na ten czas swoje nowo rozpoczęte FS, do którego wróciłabym w późniejszym czasie... (...)
W zasadzie był tylko prolog i 1 odcinek, więc jeszcze jest czas, by przerwać. Im dalej, tym gorzej... Szkoda trochę, bo bardzo podoba mi się pomysł na "Miracle", no ale póki co, do "BR" jestem bardziej przywiązana, więc taki prequel to swego rodzaju bonus. Cóż, ja jestem za.

Malin jest offline   Odpowiedź z Cytatem