View Single Post
stare 27.04.2012, 20:36   #2350
Stephenowa

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

[b[Eyvee[/b] oo. Od początku czułam, że coś z nią nie tak! Nie ma klasycznej urody Twoich 'dobrych' simów! :o
Omega Twoja simka ma wspaniałą fryzurę, faktycznie jest śliczna. Mam nadzieję, że u niej się ułoży.
Easey ta simka jest śliczna, serio! A i źrebię ładne. Ciekawe co tam będzie z Daisuke..

A ja mam takie pytanie, ktoś jeszcze ją pamięta?

No więc pograłam sobie La Rougami. Ogólnie gra wywaliła mnie do pulpitu dwa razy, więc to co Wam pokażę w rzeczywistości już nie istnienie. -.-
Właściwie to wszystko będą zdjęcia Cass, bo w niej jestem nadal zakochana i uważam ją za mój najlepszy twór.
Ale po kolei. Zmieniłam dla Roveny ubranie. W sumie nie wiem po co, bo tego dnia miała zostać dorosłą, ale.. no.

Mika (Minka..?) lubi bawić się w wannie, co chwila ją tam przyłapuję. Ogólnie przed pierwszym wyłączeniem się gry, moje koty postarały się o kociaki, niestety potem tej opcji nie miałam. :<

No dobra, i dorosłości -nadchodzimy!

Ledwo skończyłam zmieniać wygląd dorosłej Rovenie i gra mnie wywaliła. Ale huk tam. -.- Ej, całkiem ładna jest, co?

No i cała sesja Cassiel.
Niby w zaawansowanej ciąży, a tu co się wyrabia?

W klasie mam kolegę, który ma taką minę non stop. >,<

Co za radość.. D:

Don't touch me!

Akuku!

Nie mów!

I na koniec: ładny ma widok z podwórka..

Z góry przepraszam za zwrócenie obiadu na skutek takiego zalewu zdjęć jednej Simki, ale nie mogłam się powstrzymać. Czekam na dalsze losy Waszych rodzinek.