View Single Post
stare 01.05.2012, 12:53   #498
Fisia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra

Kenny, ja powiem tylko, że możesz mieć i z dziesięć przedmieść i tych innych dzielnic. Co do terenów wakacyjnych - nie masz strzałek po bokach do przesuwania?
Niestety wydaje mi się, że nie da się stworzyć magicznego świata.
A ja mam problem, bardzo straszny Moja Simka nie może korzystać z telefonu, nie wiedzieć czemu. Woła, że nie może przejść, a w dymku ma jakieś kreski.

Telefon stoi tuż przed nią i nie ma żadnej przeszkody na drodze. Tak jest ze wszystkimi telefonami, nie da się dzwonić. Do nikogo - ani do innych Simów, ani po usługi itp. Odbierać też nie można. Z telefonu komórkowego może korzystać.
I tak jest tylko na tej rodzinie, to znaczy nie sprawdzałam wszystkich, ale na dwóch innych wszystko dobrze działa! Co się mogło stać? Nie usuwałam żadnych Simów z kosza rodzin itp. Ostatnio nawet niczego nie pobierałam. Jedyne, co mi przychodzi do głowy, to to, że ten domek wcześniej był na którejś z uczelni, w nim mieszkała moja inna Simka, a potem po jej wyprowadzce spakowałam domek do pliku. Ale po pierwsze - to była uczelnia w Jaskini Pokrzyku (bo nie wiem, może jak domek z telefonem jest np w Miłowie, to telefon zapisuje kontakty? Chociaż to mało prawdopodobne), po drugie - reszta sprzętów działa poprawnie, tylko ten nieszczęsny telefon jest jakiś dziwny. Co mam zrobić, żeby to się naprawiło (o ile to możliwe)?

Aha, dodam jeszcze że Simki dopiero co się wprowadziły do tego domu.

Ostatnio edytowane przez Fisia : 01.05.2012 - 12:57
Fisia jest offline   Odpowiedź z Cytatem