Temat: Belle Rose
View Single Post
stare 01.05.2012, 17:27   #998
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Cytat:
Napisał Libby
Zwróciłam uwagę na tę kartkę, tylko potem zapomniałam o niej wspomnieć. Zresztą dla mnie jest ona dość oczywista. Obstawiam, że to "wyznanie" Mei, że odchodzi, bo woli Chrisa(ewentualnie kogoś innego, skoro Chris chce odzyskać Marco / Mei ma dość Marco i dziecka i odchodzi), czy coś w ten deseń.
hah nie trafiłaś :> tym razem gwarantuje wam, że nie zgadniecie co to
Cytat:
Napisał Libby
W każdym razie na pewno będzie to coś, co zaboli Marco .
co do tego to się częściowo zgadza

Cytat:
Napisał Chrupek
jedyne, czego mogę dostać przed odcinkiem, to zawał serca [jestem już na dobrej drodze ]
ahaha, myślę, że jednak wytrwasz xD

Cytat:
Napisał Searle
Już sama nie wiem kogo bardziej nienawidzę: Dante czy Chrisa? Teraz moim zdaniem obaj zasłużyli na śmierć
zgadza się, obydwoje zasłużyli, ale niestety nie mogę powiedzieć czy zginie ktokolwiek :>
Cytat:
Napisał Searle
Kurde, piszesz, że zrobisz niemałą rzeź i boję się o Maxa. Takie Twoje obiecanki - cacanki ruda. Ja już Ci nie ufam
haha przecież powiedziałam, że nie zabije Maxa! :3 i nie zabije :>
Cytat:
Napisał Searle
Obstawiam, że Juri zginie, Marco zostanie ranny.
A Colin? Cóż albo go uśmiercisz, albo nieodwracalnie uszkodzisz (może jakiś wózek inwalidzki? - tak wiem - sadystyczna jestem ).
nic nie powiem, nie ma takiej opcji
nawet JEŚLI co niektórzy coś tam podejrzewają, to jeśli chodzi o finalne zakończenie, to pewnie się nikt nie domyśla jak to się skończy :>
Cytat:
Ciekawe kto jeszcze pomaga tym dwóm szujom? Żal mi rodziców czarnej
obawiam się, że tego się nie dowiecie, chyba, że kiedyśtam zdecyduje się napisać kolejną część, o tym co się działo po... zakończeniu tego FS
bo od razu wam mówię, że kilka spraw pozostawię niewyjaśnionych :>
Cytat:
Napisał Searle
Czekam na bonus <zaciera ręce>
no właśnie, odnośnie bonusa, to chwilę będziecie musieli na niego poczekać, jedyne co moge zdradzić, to, że będzie to filmik :3

Cytat:
Napisał Nesye
Boże, jak on mógł kazać zabić rodziców Mei? Przecież zrobiła, co chciał Ten gość nie zasługuje na śmierć. Zasługuje na wieczne, okropne tortury w zamknięciu. Tak, aby nikt go nigdy nie znalazł.
Taki jest plan Chrisa.. chce psychicznie wykończyć Mei, chce żeby się załamała. Odcina ją od wszystkich (nawet dla Alii przygotował coś specjalnego), a potem dobija kolejnymi ciosami na psychikę.
Cytat:
Napisał Nesye
Rzeczywiście, pewnie zginął (o ile zginął, bo mógł zostać ranny) Juri, do którego nie byłam nie wiadomo jak przywiązana, ale jednak żal mi go. Musimy tylko trzymać kciuki za Marco, aby jak najszybciej pozbył się Dante'go i uratował Mei.
zginie jeszcze NA PEWNO dwie osoby, które to będą, jednak nie powiem :3
Co do Marco... To będzie miał kłopoty. Bardzo poważne kłopoty.
Cytat:
Napisał Nesye
Szkoda mi Amour. Niby wiem, że będzie bezpieczniejsza, ale i tak jestem niezwykle wyczulona na zostawianie małych dzieci samych. Serce mi pęka, jak pomyślę, jak ona musi teraz cierpieć.
miałam do wyboru - albo ją zostawić w domu, albo sprawić żeby umierała ze strachu przy Mei, wybrałam zło mniejsze
Cytat:
Napisał Nesye
Poza tym, zastanawiam się, co z Alią i Colinem. Oby nic im się nie stało.
tak jak napisałam wyżej, Chris również przygotował coś dla Alii, co do Colina to siedze cicho :>

Cytat:
Napisał Nesye
Jeśli chodzi o prequel... Rzeczywiście, fajnie by było poczytać jeszcze o Marco i spółce, ale... Mimo wszystko ja jestem na nie. Czasami warto coś zostawić, nie ''rozpamiętywać'', a zająć się czymś nowym.
Miracle fajnie się zapowiada, poza tym już je rozpoczęłaś, więc nie warto go zamykać i obiecać sobie, ze ''wróci się do niego później''. Belle Rose to najprawdopodobniej najlepsze FS, jakie kiedykolwiek się na tym forum pojawiło, jest najdłuższe i w ogóle. Niech tak zostanie. Niech ludzie pamiętają tę historię właśnie taką. po co wracać do Sophie, która przecież nie żyje... Po co wracać do przeszłości Marco...
To oczywiście tylko moje zdanie, zrobisz, jak uważasz.
Mimo wszystko jednak wolałabym teraz poczytać Miracle
tak, tak.. myślałam nad tym setki razy, ale uwierz mi, że rozstać się ze swoim ukochanym "dzieckiem" łatwo nie jest.. ogromnie ciężko jest mi kończyć to FS, ale nie mogę go przecież ciągnąć w nieskończoność :<
stąd pomysł na prequel, w którym na pewno pozostało mi sporo ciekawych spraw do wyjaśnienia. Mam już napisany prolog, pół strony z pierwszego odcinka, półtora strony z drugiego i tyle samo trzeciego
Tak jak napisałam w Miracle, najpierw skończę Vorga, w międzyczasie będę sobie pisać ten prequel, a jak skończę Vorgusia, to będę go powoli wdrażać na forum :3

dziękuję wam za komentarze, postaram się, byście nie musieli długo czekać na bonus i ostatni odcinek