View Single Post
stare 01.05.2012, 20:28   #11
Dżiglipaff

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Rzeczy, których NIE WOLNO robić w grze / Uszkodzenie otoczenia

wooo, super poradnik Liv, jesteś moim simsowym guru

kurcze, przeskanowałam swoją Dzielnię (niegdyś Jaskinię Pokrzyku) programem i znalazło mi tyle błędów, że o matko
nie wiem, jak to naprawić, mam nadzieję, że otoczenie pociągnie kolejne 5 lat (haha, tyle już tam gram)
W każdym razie, jeśli juz wstawiłam tam domki z innego otoczenia i zasyfiłam grę simami-widmami, mogę te widma spokojnie skasować przez simPe? Boli mnie to prawie 1500 simów w okolicy -_-

i jeszcze jedno:
co zrobić, jeśli sim ma dzieci z własnym ojcem? Sytuacja normalna, bez "kodowego i hackowego" mieszania w grze: sim A lubi oglądać gwiazdy > zaciążył z kosmitą > urodził sie półkosmita, który też lubił oglądać gwiazdy > zaciążył z tym samym kosmitą (jest tylko jeden -_-) > urodziły się kazierodcze bliźniaki
czy tego też trzeba unikać? Jeden z tych bliźniaków też miał być naukowcem, ale jak to psuje, to sobie odpuszczę : P albo wprowadzę jakiegoś innego kosmitę do okolicy i będę z nim krzyżować przyszle pokolenia~

Ostatnio edytowane przez Dżiglipaff : 01.05.2012 - 20:31
Dżiglipaff jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.