Temat: Vorg
View Single Post
stare 01.05.2012, 21:10   #248
rudzielec

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Vorg

Cytat:
Napisał Avis Zobacz post
Miałam nadzieję, że będzie więcej akcji.
w następnym odcinku :3
Cytat:
Napisał Avis Zobacz post
Na ostatnim zdjęciu Nick wygląda na nieźle przestraszonego... coś opętało Lena, czy jakoś się jednak przemienił?
Len nie przemienił się całkowicie, wszedł w drugi stopień przemiany, będzie jeszcze trzeci, a po nim...
Cytat:
Napisał Avis Zobacz post
Azazel wygląda strasznie
o to chodziło
Cytat:
Napisał Avis Zobacz post
Wiedziałam, że ta sytuacją z Naamą tak się skończy, wiedziałam!
to znaczy co dokładnie? że będą się miziać, czy, że przerwie im jakaś nieoczekiwana wiadomość?
Cytat:
Napisał Avis Zobacz post
Z niecierpliwością czekam na następną część, bo naprawdę jestem straszliwie ciekawa co będzie dalej!
to dobrze, o to chodziło!

Cytat:
Napisał Libby Zobacz post
No, no, ciekawie, ale nie wiadomo w sumie nic o Vorgu...
no przecież wiadomo, że jeszcze żyje :> to znaczy, zostały mu ostatnie chwile, a potem...
Cytat:
Nadal obstawiam, że Len może być jakoś daleko spokrewniony z Vorgiem . Ciekawa jestem, czy teraz po przemianie jest do niego w jakiś sposób podobny .
na reklamie możesz zobaczyć kawałek twarzy przemienionego Lena
czy jest spokrewniony? hmm...
Cytat:
Naama odezwała się w złym momencie . Wiedziałam ! A to ci peszek...
haha prawda? większego peszka ma teraz jednak Azazel...

Cytat:
Napisał Brutus Zobacz post
Tylko mi nie mów, że diablica się zakochała
nieee po prostu za długo przebywała w miejscu gdzie jest pełno dobra, dlatego taka reakcja
Cytat:
Ogólnie to fajnie, ale nie podoba mi się takie nieludzkie traktowanie Hoopera.
oj nie martw się, Hooper się odwdzięczy
Cytat:
Jak mogłaś zakończyć w takim momencie? Dopiero się rozkręciłem...
uwierz, że rozkręcisz się bardziej kiedy przeczytasz kolejny odcinek :>
Cytat:
Czyżby Len po przemianie wyglądał jak w reklamie
dokładnie tak :>
Cytat:
Nie podoba mi się też, że znowu nie wiem o co tak konkretnie chodzi. Niebo już ogarnąłem, bo mi to wytłumaczyłaś ostatnio, ale piekło jest dla mnie wielką tajemnicą. Podaj mi jakąś stronę internetową, czy coś w tym stylu, gdzie znajdujesz informacje na te tematy, bo nie wmówisz mi, że na religii się tego nauczyłaś Proszę o tą stronę, bo muszę wiedzieć takie rzeczy, żeby wyjaśnić sobie niejasności, a nie chcę Ci głowy zawracać.
jest tylko pewien problem, nie mogę Ci podać takiej strony, bo konkretnie takowej nie posiadam to wszystko, to zlepek informacji z różnych źródeł i mojej wyobraźni, więc jeśli chcesz coś konkretnie wiedzieć, to pytaj, lubię kiedy zawraca mi się głowę takimi rzeczami :3
Cytat:
To mi się poniekąd kojarzy ze swoistą "chrześcijańską mitologią". Ciekawe, czemu kościele nie mówią takich rzeczy, tylko ciągle o Jezusie Moim zdaniem aniołki i diabełki są znacznie ciekawsze
masz rację, są znacznie ciekawsze
Cytat:
Aha, i moim zdaniem przerywanie pikantnych scen powinno być nielegalne. Chciałbym jakiegoś barwnego opisu diabelskiego **** (nie będę się rozkręcał , dzieci to mogą czytać)
haha chętnie bym coś takiego opisała, ale wiesz, że jestem trochę ograniczona

dzięki za komentarze :3