Cytat:
Napisał Avis
Miałam nadzieję, że będzie więcej akcji.
|
w następnym odcinku :3
Cytat:
Napisał Avis
Na ostatnim zdjęciu Nick wygląda na nieźle przestraszonego... coś opętało Lena, czy jakoś się jednak przemienił?
|
Len nie przemienił się całkowicie, wszedł w drugi stopień przemiany, będzie jeszcze trzeci, a po nim...
Cytat:
Napisał Avis
Azazel wygląda strasznie 
|
o to chodziło
Cytat:
Napisał Avis
Wiedziałam, że ta sytuacją z Naamą tak się skończy, wiedziałam!
|
to znaczy co dokładnie?

że będą się miziać, czy, że przerwie im jakaś nieoczekiwana wiadomość?
Cytat:
Napisał Avis
Z niecierpliwością czekam na następną część, bo naprawdę jestem straszliwie ciekawa co będzie dalej!
|
to dobrze, o to chodziło!
Cytat:
Napisał Libby
No, no, ciekawie, ale nie wiadomo w sumie nic o Vorgu...
|
no przecież wiadomo, że jeszcze żyje :> to znaczy, zostały mu ostatnie chwile, a potem...
Cytat:
Napisał Libby
Nadal obstawiam, że Len może być jakoś daleko spokrewniony z Vorgiem  . Ciekawa jestem, czy teraz po przemianie jest do niego w jakiś sposób podobny  .
|
na reklamie możesz zobaczyć kawałek twarzy przemienionego Lena

czy jest spokrewniony? hmm...
Cytat:
Napisał Libby
Naama odezwała się w złym momencie  . Wiedziałam  ! A to ci peszek... 
|
haha prawda?

większego peszka ma teraz jednak Azazel...
Cytat:
Napisał Brutus
Tylko mi nie mów, że diablica się zakochała 
|
nieee

po prostu za długo przebywała w miejscu gdzie jest pełno dobra, dlatego taka reakcja
Cytat:
Napisał Brutus
Ogólnie to fajnie, ale nie podoba mi się takie nieludzkie traktowanie Hoopera.
|
oj nie martw się, Hooper się odwdzięczy
Cytat:
Napisał Brutus
Jak mogłaś zakończyć w takim momencie? Dopiero się rozkręciłem...
|
uwierz, że rozkręcisz się bardziej kiedy przeczytasz kolejny odcinek :>
Cytat:
Napisał Brutus
Czyżby Len po przemianie wyglądał jak w reklamie 
|
dokładnie tak :>
Cytat:
Napisał Brutus
Nie podoba mi się też, że znowu nie wiem o co tak konkretnie chodzi. Niebo już ogarnąłem, bo mi to wytłumaczyłaś ostatnio, ale piekło jest dla mnie wielką tajemnicą. Podaj mi jakąś stronę internetową, czy coś w tym stylu, gdzie znajdujesz informacje na te tematy, bo nie wmówisz mi, że na religii się tego nauczyłaś  Proszę o tą stronę, bo muszę wiedzieć takie rzeczy, żeby wyjaśnić sobie niejasności, a nie chcę Ci głowy zawracać.
|
jest tylko pewien problem, nie mogę Ci podać takiej strony, bo konkretnie takowej nie posiadam

to wszystko, to zlepek informacji z różnych źródeł i mojej wyobraźni, więc jeśli chcesz coś konkretnie wiedzieć, to pytaj, lubię kiedy zawraca mi się głowę takimi rzeczami :3
Cytat:
Napisał Brutus
To mi się poniekąd kojarzy ze swoistą "chrześcijańską mitologią". Ciekawe, czemu kościele nie mówią takich rzeczy, tylko ciągle o Jezusie  Moim zdaniem aniołki i diabełki są znacznie ciekawsze 
|
masz rację, są znacznie ciekawsze
Cytat:
Napisał Brutus
Aha, i moim zdaniem przerywanie pikantnych scen powinno być nielegalne. Chciałbym jakiegoś barwnego opisu diabelskiego **** (nie będę się rozkręcał  , dzieci to mogą czytać  )
|
haha

chętnie bym coś takiego opisała, ale wiesz, że jestem trochę ograniczona
dzięki za komentarze :3