View Single Post
stare 02.05.2012, 16:03   #78
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Aktualizacja 1.33

Ja jak instaluję Simsy, to po prostu instaluję po kolei dodatki i aktualizuję podstawkę płytą. Jest to chyba najszybszy i najwygodniejszy sposób. Oczywiście po zainstalowaniu Showtime zainstalowałam łatę 1.33, ale w wersji małej, czyli łata 1.31 - 1.33. Gra działa poprawnie. Obecnie nie mam z nią większych problemów.

A co do systemu, to wykształcenia informatycznego nie posiadam, ale zajmuję się sama swoim kompem od lat, i na poziomie instalacji systemu\programów sobie radzę. No gorzej by było jakbym np. miała grzebać w rejestrze czy coś w tym guście. No i na sieciach się kompletnie nie znam Jednak potrafię "czysto" zainstalować Windka, kompletnie i bezproblemowo. I tak jak pisałam, SP2 działało OK, a SP3 już nie za szczególnie. Ale ta płyta główna ma już taką okropną tą kartę dźwiękową... Oczywiście szukałam nowszycgh sterów w necie ale nic nie dały. Teraz wszystko jest OK, ale jak korzystam z przeglądarki internetowej Mozzilla Firefox, to mi się cały komp wiesza. Ale to kompletnie, zero reakcji na mysz czy klawiaturę, pozostaje tylko restart przyciskiem. Na innych przeglądarkach jest OK, więc na razie korzystam z Opery. Mam tak od wymiany grafiki na lepszą.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem