Ranczo przy Wodospadzie
Sunset Valley, Wodospadowa 53
CLEAN
Wymagania: dom był budowany z dodatkami do Luksusowego Wypoczynku włącznie - nie ze wszystkiego korzystałam.
36x47
221 096 § / 91 784 §
Działka w tej dolince kusiła mnie od dawna. Myślałam o tym, żeby wybudować na niej coś nowoczesnego z wielkimi oknami na wodospad. Tymczasem powstało małe ranczo dla hodowców koni. Oprócz samego domostwa zmieściła się tu stajnia dla dwóch koni i garaż, w którym oprócz warsztatu jest również pralnia. Mamy tu również sporą zagrodę, która może służyć za wybieg dla koni oraz miejsce do ich trenowania. Jest też ogródek warzywno-owocowy.
Otoczenie wokół domu starałam się zagospodarować tak, aby sprawiało wrażenie, że cała dolinka to jedno wielkie ranczo

Z tarasu rozciąga się piękny widok na skały i Wodospad. Widoki można podziwiać również kąpiąc się w jacuzzi.
Dom jest przeznaczony dla rodziny z dzieckiem – nastolatkiem. Mamy tu dwie sypialnie, dwie łazienki, salon, kuchnię, jadalnię i gabinet-biuro.
Zapraszam do oglądania i nie tylko

Garaż

Taras

Zapraszam do środka

Kuchnia

Jadalnia

Salon

Łazienka na dole

Gabinet-biuro

Piętro

Sypialnia rodziców

Pokój dla nastolatka

Łazienka na piętrze

Rzuty

Budynek gospodarczy

Usytuowanie działki
Dodatki ze Store
Free Store- „Piękny las” fotografia autorstwa Piguły
- Oświetlenie stołu na Święto Dziękczynienia
- Ozdobokrzew z zestawu Dzień Ziemi
- Zegar „Pokolenie”
- Heliosolaris III – z Eco Packu załączonego np. z samochodem Renault
- Sterta rzeczy do zajęć na świeżym powietrzu – z najnowszego zestawu z Fordem (dostępny po zmianie języka na angielski USA)
- Grill „Domek na ranczu” - dostępny z trybu zakupów w grze
Płatne store- Półka specjały z winnicy
- Niezbędnik Spa
- Okap nad kuchenkę „Nektarowe grona”
Życzę miłej zabawy!