View Single Post
stare 04.05.2012, 11:31   #3
Aoi

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Skromna parterówka by ultraviolence

Powiem Ci, że domek robi badzo dobre pierwsze wrażenie. Podoba mi się*bryła. Szukałam czegoś, do czego mogłabym się doczepić, ale jedyne co znalazłam, to te wielgachne okna po jednej stronie. Ale tak, to bryła bez większych zarzutów
Sypialnia również mi się podoba. Przestronna, człowiek nie czuje się jak w klatce. Wielbię Cię za wstawienie mojej ulubionej lampy z Ikei Kolejnymi plusami są fotele (dobrze widzę, że maxis?) i rolety. Super są.
Łazienka już niestey nie robi tak dobrego wrażenia, jak sypialnia. Lubię pomarańczowy, ale bez przesady. Jakoś tam zbyt jaskrawo. I bój Ty się Boga za te szafki na oknie! (chociaż dodam jeszcze, że kafelki są boskie)
Pokoj dziecka. Co Ty masz z tymi meblami na oknach? Tu znowu regał zasłania całe okno. Sam pokoik jest uroczy, ale okna muszą przepuszczać światło
Korytarz z kominkiem cudowny Ta tapeta jest prześliczna
Kącik dla aktywnych też mi się bardzo podoba (te kratki oddzielające kącik od reszty domu 3), ale sama pozostawiłabym podłogę i ściany takie, jakie są w reszcie pokoju.
Trochę mnie głowa boli jak patrzę na kuchnię... Mix wszystkiego. Zbyt pstrokato, nie podoba mi się.
Salon jest lepszy. Ale nie bardzo rozumiem, po co są tam te wielkie okna, skoro znowu połowę zakrywa kanapa i regał...

Zdecydowanie najlepszym pomieszczeniem jest sypialnia. Mi się bardzo podoba.
Za całość dam chyba 6/10
Aoi jest offline