View Single Post
stare 04.05.2012, 15:24   #6
Anulaa89
Creator

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Skromna parterówka by ultraviolence

Podoba mi się bryła oraz zagospodarowanie przedniej części domu. Szczególnie ten kwietnik.
Sypialnia: Uwielbiam zieleń w każdym odcieniu i w prawie każdym zastosowaniu. Trochę za duże to pomieszczenie i w nim z deka pustawo, ale bardzo fajne meble są w nim. Podoba mi się wyrko najbardziej - tylko ten dywan coś mi nie pasi.
Łazienka: Pomio jak ktoś wyżej napisał wielkości autobusu podoba mi się. Fajne kafelki i tekstura na nich no i prysznic też mi się bardzo widzi aa i dywanik przy kibelku. Ogólnie fajna też kolorystyka. Duży plus.
Pokój dziecka: Nie wiem co o nim myśleć - bo widać tylko wyrko (z trochę wsiową teksturą pościeli) i półkę na książki. Tekstura na ścianie mi się nie podoba.
Kącik miłośniczki szycia: fajny pomysł
Przedpokój: Wszystko pięknie tylko te kinkiety i wielkość pomieszczenia.
Kącik dla aktywnych - świetna sprawa i za to również duży plus, bo pomysłowo umiejscowione.
Kuchnia - bardzo ładny efekt psują te nieszczęsne kafelki . Ale całość (bez kafli) jest super. I tak jak pisze @Orzechowo też zostawiłabym żółć na górne szafki - o wiele ładniej by się prezentowało. Aj i kolor zasłonek - zieleń trochę mnie tam gryzie. zmieniłabym odcień na żółć wpadającą delikatniutko w zieleń ewentualnie.
Salonik bardzo milutki, jedne co bym zmieniła to zamiast wykładziny dywanowej to dałabym jakiś łądny parkiet i na to dywaniki.
uhuhu co za fura w garażu stoi .

Nie spełniam zamówień.
Anulaa89 jest offline