View Single Post
stare 04.05.2012, 16:15   #878
stinkfist

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 Pokolenia - Proste pytania i odpowiedzi.

ok, prawdopodobnie sie powtarzam po setkach ludzi, no ale :<

1) jak ewentualnie naprawiac/unikac sytuacji, w ktorych wymykajacy sie z domu nastolatek w dziwaczny sposob sie buguje i chodzi tym skradajacym sie krokiem przez caly okres bycia nastolatkiem? XD w sumie raz nawet mi jeden jako mlody dorosly tak chodzil :[ reset sim nie dziala, zmiana aktywnej rodziny, przeprowadzki

2) wysylam nastolatka do tej glupiej szkoly z internatem, on wraca w dzien swoich urodzin, dorasta i zamiast tej szkoly, w ktorej byl ma wpisane w ukonczonej publiczna szkole dla uzdolnionych musze byc w innej rodzinie jak on dorosnie, czy jak, zeby mial to wpisane? poki co tylko dorosli, ktorymi faktycznie nie bylam w szkolach, maja wpisane czasami inne niz publiczna szkola dla uzdolnionych, meh, co z tym zrobic?

3) raz mialam dzieciaka, takiego malego, raczkujacego; pogralam sobie u innych, byl wlaczony postep historii, a male dziecko mialo jeszcze z 20 dni do stania sie zwyklym dziecieciem. ale raz zrobilam impreze i przyszedl na nia juz jako nastolatek :[
wkurzylam sie i weszlam w rodzinie, zmienilam go w casie, czy jak to tam sie nazywa (przez testingcheats i z shiftem na modyfikacje u sima) na dziecko
ale chyba jak dorosl to zniknela mu ta zabawka, ktora dostal jak sie urodzil
nie wiem jeszcze, o co chodzi dokladnie, ale to chyba mial byc wymyslony przyjaciel? :< ominelam to
a ten eliksir na wymyslonego przyjaciela? jak dziala? moge go uzyc jak nie mam tej zabawki i dzieciak dostanie tego przyjaciela?
stinkfist jest offline   Odpowiedź z Cytatem