Temat: By... me ;)
View Single Post
stare 04.05.2012, 22:03   #50
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: By... me ;)

Cytat:
Napisał Kenny McCormick
PS: Mogłaś InTeen'em wywołać poronienie :>
Nie mam InTeena, mam natomiast Insimenator. Gdzieś rzuciło mi się w oczy, że wspólnie mogą powodować konflikt, więc InTeena nawet nie ściągałam, a bez Insimenatora już nie potrafię funkcjonować w tej grze, więc on być musi. No trudno, wyszło, jak wyszło. Nie zapisywałabym tej gry, ale szkoda mi było 2 godzin grania i nabitych kontaktów. Jednak już planuję do niej wprowadzić 3 osoby, więc będzie miał kto zajmować się dzieckiem xD

Rudzielcu, dzięki za rady, Ty jak zwykle jesteś niezastąpiona. Następnym razem będę bawić się tym światłem, bo mnie to wkurza, to nie pierwsze takie ostro naświetlone zdjęcia. No a tutaj wyjątkowo szkoda mi tego piegowatego skinu, stracił cały urok. Dobry patent z sufitem, kompletnie nie przyszło mi to do głowy, a czuję, że na pewno się sprawdzi. Właśnie tego mi było trzeba - jakiegoś cienia od góry.

Cytat:
Napisał Rudzielec
KTO, KTO, KTO?! podaj chociaż pierwszą literę jego imienia i na pewniaka będe wiedzieć
Nie mogęęęęęę... Mam wrażenie, że wszyscy będą wiedzieć, a jakoś mi to nie leży :> Ale domyśl się, nooooo..........

Kenny, Rudzia, Trykuu. - dzięki wam za komentarze ^^
Malin jest offline