View Single Post
stare 05.05.2012, 10:28   #2
FresH

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: "sadə şeylər" by kubuss

Bryła całkiem fajna, w szczególności podoba mi się to pomieszczenie na dachu, nie wiem jak to profesjonalnie nazwać, ale ładnie to wygląda. Zaś w tym wszystkim przeszkadzają mi okna - za dużo ich. Jeżeli chodzi o wnętrze to całkiem przyzwoicie zaprojektowane. Może zacznę od tego co mnie najbardziej zaintrygowało. Tym miejscem jest hol, podoba mi się w nim wszystko! Z chęcią bym w nim wypoczął, spił poranną kawę i obejrzał dobry film. Fajnie połączyłeś ze sobą dodatki, a tapeta na ścianach jest po prostu genialna.
Sypialnia nastolatka(?) też jest w porządku, ma zarówno żywą i radosną tapetę jak w holu, ale ta meblościanka jakoś mi się nie podoba. Myślę, że bardziej pasowałby jasny kolor drewna, ale to tylko moje wyobrażenie.
W sypialni rodziców jak dla mnie jest za dużo pomarańczowego.
Jeżeli chodzi o kuchnię to wg mnie mogłeś dobrać lepsze kafelki, no i meble też nie robią szału, ale to już kwestia gustu, ja po prostu takich nie lubię. Jadalnia prezentuje się okej, nie mam żadnych zastrzeżeń. Fajnie połączyłaś ze sobą kolory.
Salon jak dla mnie jest za pusty, a dywan to już kompletnie do niczego nie pasuje ;/. Drewniane żaluzje też mi nie bardzo współgrają i z całym wnętrzem jak i z oknami. Wymieniłbym też ten stolik na którym stoi telewizor na ciemniejszy, coś w deseń tego, który jest w jadalni. Łazienka nr 2 prezentuje się średnio, jakoś nic mi w niej nie pasuje. xD Ale za to łazienka nr 1 wygląda już całkiem spoczko, chociaż wniósłbym do niej trochę życia.
A tak, zapomniałem wspomnieć jeszcze o ogrodzie. Muszę powiedzieć, że zrobił on na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Najbardziej podobają mi się te doniczki na tych stoliczkach, świetne są! : D Wywaliłbym tylko te oświetlenie zewnętrzne, nie lubię tych światełek. XD

Ogólnie dom oceniam na 7/10.
FresH jest offline