View Single Post
stare 05.05.2012, 10:33   #2374
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Fajnie, że temat się rozwija, czasami tu wpadam, popatrzeć na cudze fotki Macie ładnych Simów i ciekawe historie. Ja na razie gram rodziną Agnieszki Zadek, ale wkrótce się pewnie przeniosę już do domu Ćwirów. Póki co, to Agnieszka i Erik nie żyją, ich syn Roy Eric z rodziną mieszka w jej domu, ale wkrótce będzie stary, jego młody dorosły syn (Miles Eric) właśnie się ożenił i wkrótce urodzi mu się syn. Córka Agnieszki też ma swoją rodzinę, ale nią się nie zajmuję. Zawsze zajmuję się synami bardziej, bo chodzi tu o podtrzymanie rodzinnego nazwiska. Natomiast córka Roya Erica to jeszcze nastolatka, mieszka z rodzicami, do czasu aż dorośnie, hajtnę ją z kimś i wyrzucę z domu.

A co do Ćwirów, to Mortimer i Bella jeszcze żyją, ale są starzy. Dla Kasandry ściągnęłam z Riverview Dona Lotario, i wyprowadziłam ich z domu, mają dwoje dzieci. W domu został jej młodszy brat, Aleksander, który też niedawno się ożenił i wkrótce urodzi mu się syn. Co prawda gram jedną rodziną, ale czasem skaczę na chwilę do innej, by coś naprawić. Dzięki edycji miasta i modom Twallana nie muszę tego robić za często, bo większość akcji da się zrobić na odległość. Zapewne wkrótce zrównam się w akcji z moim starszym zapisem z Sunset Valley i korci mnie go skasować, ale tam bardziej zajmowałam się Ćwirami, a tu Darlingami, więc może będę to ciągnęła na dwie wersje historii.

No to się rozpisałam. Zdjęć nie mam, proszę modów o wyrozumiałość, tylko raz na jakiś czas będę wstawiała jakiś tekst, więc za bardzo to tematu nie zaśmieci.

uv: ok, w końcu to temat "Opowiadamy, jak sobie gramy"... Historie rodzin w formie pisemnej też są akceptowane

Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 06.05.2012 - 20:14
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem