Temat: Niby starter.
View Single Post
stare 05.05.2012, 21:40   #6
FresH

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Niby starter.

Cytat:
Napisał Kenny McCormick Zobacz post

Komoda mi nie pasi :< Wnętrze jest kanciaste, a komoda bacina :<
Komoda fakt, za ładna nie jest, ale wstawiłem ją, aby nadała temu wnętrzu chociaż trochę wiejskiego charakteru.
Cytat:
KUCHNIO-JADALNIA:
Podobają mi sie te przeźroczyste kafelki, daj mi do nich link na profilu :>
Nie podobają mi sie te drzwi z kuchni :< I mogłeś dać lepsze zdjęcie, że na blacie jest płyta grzewcza xD Bo jej nie widać. I wogle w tej kuchni jakiś bajzel panuje... Ja bym tam nic nie ugotował I przechodzć za rurą po patelnie - wtf? A blat nachodzi na okno
Bajzel w kuchni? No coś ty... ja tam bym chciał aby taki 'bajzel' panował codziennie u mnie w domu. A patelnia ma sprawować jedynie funkcje dekoracyjne. xD
Cytat:
ŁAZIENKA:
I po co mu 5 (5!) rolek sraj taśmy? Rozumiem, że ma problemy gastryczne?
Oj tam, sześciopak kupił.

Cytat:
SYPIALNIA:
Po co ta pajęczyna? I taka mieszanina... To z neta, to z gry... NA pierwszym zdjęciu, ładne Ikeowskie łoże dla simów, na drugim syf... :/
Mikołaj nie lubi porządku i nie dba o niego, jest młody, a do tego mężczyzna. Myślisz, że w głowie mu sprzątanie? >D
Cytat:
OGÓŁEM:
- Prawie wszędzie ta sama podłoga... I w dodatku nie ładna. > Podłoga nie miała być akurat ładna, ale wyglądać na starą i zniszczoną, aby faktycznie można było uwierzyć, że ten dom został odziedziczony po starszym pokoleniu.
- zły rozkład pomieszczeń... Łazienka mogła być bliżej kuchni :>
zgadzam się. xD
Cytat:
Niech będzie 8/1o
Dziękuję za ocenę.
FresH jest offline