View Single Post
stare 06.05.2012, 10:11   #135
Gr0sik

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Denerwujące momenty

Wkurza mnie ich mania ścielenia łóżek, szczególnie jak są na dworze a sypialnie jest na piętrze, najpierw trzeba czekać aż wreszcie tam dojdą i dopiero wtedy kazać im coś zrobić -.-... jeszcze wkurza mnie jak wyciągnę sobie jedzenie z lodówki, wezmę mały talerzyk, schowam resztki i każę simowi jeść a goście (idioci) mi zabierają talerzyk jak chowam resztki do lodówki
Jeszcze nie lubię jak psy się załatwiają na dworze, ciągle są kałuże i klubu ogrodników nie ma jak zaprosić, bo zaraz pies narobi i mi zarzucą, że kałuże w ogrodzie mam...
Mnie też wkurzają przyjaciele z pracy.. ostatnio mój facet, co przyłazi do domu, to przyprowadza takiego idiotę =.=
Nie lubię też, gdy mam łazienkę 2x3, dwóch gości gada sobie w niej a mój sim musi załatwić potrzebę.. nie ma jak wyjść i wejść.. No i nie lubię, jak simowi zachce się wyrzucić śmieci a ja ni chcę żeby to robił, skreślam mu a on rzuca to na podłogę.. no i tak czy inaczej musi je wyrzucić bo jeszcze mi się robale zalęgną..
Denerwujące jest jeszcze to, że jak mam sima czarodzieja, a nie chcę żeby łaził w tym magicznym stroju to jak nauczy się nowego poziomu magii to znowu ma na sobie ten strój..
I jeszcze to: gdy moja simka nauczyła się na Dalekim Wschodzie tego czegoś podobnego do yogi od tego starca na tajemnej parceli, to jak tylko nie miała niczego zadanego to od razu przebierała się w paskudny strój sportowy i zaczynała to robić.. Najgorzej, gdy była na parceli publicznej na wakacjach (nie było tam przebieralni) a ja chciałam jej zrobić jakąś fotkę.. a ona miała na sobie ten paskudny strój! =.=

No, sporo tego ;p
Gr0sik jest offline   Odpowiedź z Cytatem