View Single Post
stare 06.05.2012, 10:35   #8
kalafjor

Reputacja: 16
Domyślnie Odp: Denerwujące momenty

Ale wy ludzie macie problemy. ;p

Co do prac domowych, to przecież możecie patrzeć gdzie Wasi młodzi simowie je zostawiają i ewentualnie przestawiać je w jedno miejsce. Tak samo z rachunkami. Zawsze robię tak, że po wyjęciu ich ze skrzynki od razu kasuję simom wzięcie rachunków i kładą je na ziemi obok skrzynki. Potem tylko nacisnąć na niej i "Zapłać wszystkie rachunki". Jeśli denerwują was przyjaciele z pracy/szkoły, to przecież można najzwyczajniej ich wyprosić.
Tłok w łazience można zlikwidować poprzez blokowanie drzwi tylko dla współlokatorów (wymagany Własny Biznes).
Psy można nauczyć nie załatwiania potrzeb na zewnątrz.
Jeśli chodzi o brak możliwości ponownej adopcji dzieci, to czemu się dziwicie? Nie zajmowaliście się dzieckiem to teraz już nie dostaniecie nowego.
Z tego co wiem, to simowie mogą się mijać na schodach. Przynajmniej u mnie się da.

Podsumowałem kilka powtarzających się problemów. Naprawdę nie ma co płakać, że simy są głupie.

Jedną rzeczą, która denerwuje mnie to, że nawet jeśli sim nauczy się "Opanowania podczas pożaru" (czy coś takiego) to i tak biega i skacze jak jakaś małpa. ^^" Chociaż kilka razy zdarzyło mi się, że simowie jakby nie wykryli pożaru i w ogóle nie reagowali.
kalafjor jest offline   Odpowiedź z Cytatem