View Single Post
stare 07.05.2012, 15:57   #532
LovettBon

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra

Zrobił mi się w grze ciekawy błąd - wampir Bogdan hrabia Stal łazi mi po Przedmieściu i kąsa wszystkie simki które się da, muszę szybko ewakuować swojego sima z takiej parceli żeby nie mieć samych wampirów w otoczeniu. Kąsa nie tylko miastowych, ale też simy z maxisowych rodzinek, np. Eliza Noga stała się wampirem :/ Cieszę się, że nie było tam simów z moich rodzin, bo jak myślę o wchodzeniu do każdej rodziny po kolei i odwampirzaniu to olaboga I jeszcze jeden błąd dotyczący hrabiego Stali - moja simka miała z nim romans. Umówiła się z innym simem na parceli publicznej na randkę, pojawił się hrabia i strzelił focha, bo zobaczył że ukochana go zdradza. Teraz potrafi przyłazić do niej do domu nawet 10 razy dziennie, w dzień i w nocy. Wchodzi sobie po prostu do domu, ogląda telewizję, gra w miszuno itd. Już nie wiem co mam z nim zrobić.

I jeszcze pytanie - jak przenosić nagrobki z jednej parceli na drugą żeby nie wyskakiwał komunikat "ten sim zmarł na innej parceli, blablabla, jako duch powróci na miejsce swojej śmierci"? Zależy mi na duchach latających po domu, no i wkurza mnie że często ten komunikat wyskakuje :/
LovettBon jest offline   Odpowiedź z Cytatem