Szczerze mówiąc, zagłosowałam tutaj jako pierwsza, jeszcze nie było żadnych głosów xD Ale coś weny do komentowania nie było

Jak mam pisać bez sensu jedno czy dwa zdania, byle tylko odklepać komentarz, to już wolę nic nie pisać. Tak więc, teraz nadrabiam.
Lubię Twoje domy, Liv. Bardzo podoba mi się ten Twój niepowtarzalny styl, wrażenie takiej czystości, wręcz sterylności. W Twoich domach jest zawsze tak jasno, przytulnie, zapraszają, by do nich wejść, zatrzymać się, podziwiać. Nie lubujesz się w zbędnych bibelotach, klamotach, duperelach, które czasem wyglądają nawet ładnie, ale przeważnie dają wrażenie bałaganu, chaosu i nie wiadomo, na czym skupić wzrok. U Ciebie podziwia się naprawdę dom, a nie nic nie znaczące dodatki. I masz fantastyczną grafikę, chylę czoła.
Co mnie szczególnie ujęło - przede wszystkim sypialnie (obydwie). Kolorystyka tak bardzo trafia w mój gust, że chciałabym jedną z nich w realu. Lubię zieleń, to mój ulubiony kolor, w każdym odcieniu. Ty użyłaś takiego świeżego, soczystego, no po prostu "sweet dreams"

I te niebieskie, oczobijące deski! W sypialniach panuje tak nieskazitelny porządek, że prawie czuję, jak pachnie w nich świeżością, pięknie w nich jest po prostu
Ogromnie podobają mi się tapety, których użyłaś w całym domu, a zwłaszcza te w korytarzu i graciarni, mają świetną teksturę. Lubię też to połączenie cegły ze zwykłymi tapetami, sprawia, że w pomieszczeniu nie jest tak mdło.
Oj, w Twoich domach mogłabym pograć. Oczyszczone przez Ciebie ze zbędnych rupieci na pewno by mi działały płynnie. Żałuję, że nie mam wszystkich dodatków, bo gnębiłabym Cię o jakąś uroczą parterówkę do działu Downloads. Ehh...
10/10
ps. ta szafa lustrzana to w jakimś dodatku dochodzi? Bo szukałam kiedyś i znaleźć nie mogę, a obłędnie mi się podoba

)