Cytat:
Napisał Anulaa89
Akurat CCleanera nie obsługuję bo mam inny płatny program do czyszczenia rejestru. Ale po prostu musisz znaleść opcję wyczyść rejestr czy coś w tym rodzaju. A podałam ten - bo jest darmowy.
A jak uruchamiasz grę launcherem czy 3booterem? Bo launchera kochana używa się tylko do instalacji szmelcu z neta i store. A grę uruchamia się 3booterem. Najlepiej pobierać całą paczkę 3Booter i FPS limitter - jeśli chcesz to tu masz opis klik.
Uprzedzając pytanie: 3 booter daje kopa grze na starcie, i nie ma siły żeby sie nie uruchomiła. A FPS limitter nadaje limit 30 klatek naszej grze, dzięki czemu nasza karta graficzna tak szybko się nie sfajczy - bo twórcy gry nie pomyśleli aby nadać takie limity i liczba klatek moze dochodzić do setki nawet - radzę poczytać i pobrać to nic strasznego - poza tym ludzkie oko i tak nie jest w stanie zobaczyć tej zmiany - a nasza karta graficzna owszem  . Nawet zauważyłam, że na większych szczegółach mogę grać teraz ehehe
|
Brzmi bardzo interesująco, a teraz poproszę o wytłumaczenie jak działa, gdzie umieścić
a najlepiej, jakbyś założyła osobny wątek w dziale z aktualizacjami modów do gry
mogę liczyć?