Odp: 3 Words - Mieszkanie w bloku
Rozumiem, że mieszkanie jest małe, ale wypadałoby je lepiej zaprezentować. Nic tam nie widać, a sama mam wrażenie, że oglądam zdjęcia z pierwszej części gry, która jest znana z raczej słabej grafiki. Trzy zdjęcia mieszkania do naprawdę żadna prezentacja.
Samo mieszkanie też słabe. Pomieszanie z poplątaniem i zupełna podstawa. Ja naprawdę nie mam nic przeciwko obiektom Maxisa, ale to jeszcze trzeba je umieć wykorzystać. I zastanawia mnie kilka rzeczy: gdzie simowie jedzą, gdzie zmywają naczynia, albo oczyszczają jedzenie przez spożyciem, dlaczego nie ma tam normalnej szafy, tylko jakiś dziwny wieszak sklepowy?
Małe mieszkanka potrafią być urocze. Wystarczy je z głową urządzić.
Tu oceny liczbowej nie postawię. Nie ma za bardzo czego oceniać.
@down: pytałam, gdzie oczyszczają, a nie gdzie przygotowują. Twoi simowie idą do łazienki, żeby umyć kurczaka, albo owoce? Oo' Jedzenie i łazienka to dwie rzeczy, które w moim świecie się absolutnie nie łączą. I zastanawiam się, jak im się je na kanapie. Ja sobie takiego życia nie wyobrażam. Źle wybrałaś pomieszczenia. Ze spokojem by się w tym mieszkaniu wszystko zmieściło, gdyby kuchnia była np. w miejscu sypialni, a sypialnia w kuchni.
Ostatnio edytowane przez Aoi : 09.05.2012 - 21:01
|